Σελίδες

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021

Οι Ακίδες των Πρωτεϊνών του Εμβολίου COVID Επιτίθενται και στην Ανδρική Γονιμότητα.

 

27 Μαΐου 2021 Δείτε το άρθρο του Ethan Huff στο Natural News εδώ: https://tinyl.io/4Ej1 [1]

(Natural News) Οι συνθετικές “ακίδες” πρωτεΐνης που παράγονται από τα "εμβόλια" του κορονοϊού Wuhan (Covid-19) είναι ικανές να βλάψουν όχι μόνο τα αναπαραγωγικά όργανα των γυναικών, αλλά και των ανδρών, προειδοποιεί ο Dr. Roger Hodkinson της Western Medical Assessments.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Dr. Hodkinson εξήγησε ότι υπάρχουν πλέον "επαρκή στοιχεία στη βιβλιογραφία" που υποδηλώνουν ότι οι ακίδες των πρωτεϊνών του εμβολίου εκλύονται τόσο στον πλακούντα όσο και στους όρχεις. Για τις έγκυες γυναίκες, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει διακοπή της εγκυμοσύνης. Για τους άνδρες, θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της απόκτησης παιδιών συνολικά.

Όσο για τον πρίγκιπα Harry και άλλες "διασημότητες" που ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να βγουν έξω και να εμβολιαστούν, ο Dr. Hodkinson λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι "δεν έχουν τίποτα ανάμεσα στα αυτιά τους" και θα πρέπει να αγνοηθούν ως ανίδεοι.

Ο Dr. Hodkinson είναι παθολόγος που μελετά εδώ και πολλά χρόνια την ιολογία, τις μολυσματικές ασθένειες και την ιατρική που βασίζεται σε αποδείξεις. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ και στην Ιατρική Σχολή του University College Hospital στο Λονδίνο, προτού μετακομίσει στον Καναδά το 1970 και εκπαιδευτεί στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας.

Ο Dr. Hodkinson απέκτησε παγκόσμια δημοτικότητα το περασμένο φθινόπωρο, όταν εμφανίστηκε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Edmonton για να αποδοκιμάσει ένα προτεινόμενο σχέδιο για την επέκταση της εντολής για τη μάσκα για τον κινέζικο ιό. Στην ομιλία του αποκάλεσε την πανδημία "τη μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε σε ένα ανυποψίαστο κοινό".

Έκτοτε, ο Dr. Hodkinson έχει απερίφραστα καταδικάσει τα «εμβόλια» του Κινέζικου Ιού, ζητώντας να σταματήσει αμέσως η συνέχιση της κυκλοφορίας τους. Οι άνθρωποι που θα κάνουν τα εμβόλια θα το μετανιώσουν, προειδοποιεί, διότι πολλοί, αν όχι όλοι, θα χάσουν την αναπαραγωγική τους ικανότητα.

"Είμαι ένας σοβαρός παθολόγος καριέρας βασισμένος σε αποδείξεις που έχει κάνει τα πάντα στην παθολογία σε εθνικό και επαρχιακό επίπεδο και λαμβάνω πολύ, πολύ σοβαρά υπόψη μου την επιστήμη που βασίζεται σε αποδείξεις", δήλωσε στη συνάντηση.

"Δεν είμαι θεωρητικός συνωμοσίας. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής. Δεν είμαι τίποτα από τα παραπάνω. Αλλά όταν βλέπω ορισμένα πράγματα στη βιβλιογραφία που θα μπορούσαν -το υπογραμμίζω- να έχουν σοβαρές πιθανές μακροπρόθεσμες συνέπειες, νομίζω ότι είναι καθήκον μου να σηκωθώ και να σφυρίξω και να πω: 'Ει, σταματήστε το τρένο, το έχετε δει αυτό; Πρέπει να εξεταστεί". Ελπίζω να είναι λάθος, αλλά δείξτε μου τα δεδομένα".

ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΘΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ

Τα δεδομένα στα οποία αναφερόταν ο Dr. Hodkinson αφορούν την έκφραση του υποδοχέα ACE2 τόσο στον πλακούντα όσο και στους όρχεις. Η περίσσεια των ακίδων πρωτεϊνών που κυκλοφορούν και στους δύο -που προκαλείται από το εμβόλιο- αναστέλλει την αναπαραγωγική λειτουργία, όπως έχει ανακαλύψει η επιστήμη, οδηγώντας ενδεχομένως σε υπογονιμότητα και στειρότητα.

"Και αυτή η κυκλοφορία μεταφέρει την πρωτεϊνίκη ακίδα παντού, συμπεριλαμβανομένου του πλακούντα των γυναικών που τυχαίνει να είναι έγκυες εκείνη τη στιγμή, γεγονός που αποτελεί εφάπαξ πλήγμα για τη συγκεκριμένη εγκυμοσύνη, πιθανότατα όχι για τις επόμενες", λέει ο Δρ Hodkinson. "Αλλά υπάρχει επίσης η πιθανότητα για ένα πλήγμα στους όρχεις, το οποίο φυσικά δεν είναι ένα εφάπαξ πλήγμα, θα μπορούσε να είναι ένα μόνιμο πλήγμα".

"Σε έναν κόσμο όπου γνωρίζουμε ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων έχει μειωθεί κατά 40% τα τελευταία 10 ή 20 χρόνια - μια τεράστια ανεξήγητη πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων - δεν χρειαζόμαστε κάποια πρόσθετα πλήγματα στην ανδρική γονιμότητα".

Με απλά λόγια, οι εξάμηνες δοκιμές που διεξήγαγε η Big Pharma για να δοκιμάσει αυτές τις ενέσεις δεν είναι ούτε κατά διάνοια αρκετές για να διαπιστωθεί αν οι ενέσεις προκαλούν ή όχι υπογονιμότητα. Ο Dr. Hodkinson λέει ότι δύο έως τέσσερα χρόνια είναι το ελάχιστο παράθυρο δοκιμών για τον προσδιορισμό των πραγματικών αποτελεσμάτων των πειραματικών ενέσεων.

Το να χορηγούνται οι ενέσεις στα παιδιά, ειδικά, είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, υποστηρίζει, χαρακτηρίζοντάς το "αισχρό". Τα παιδιά όχι μόνο έχουν σχεδόν μηδενικό κίνδυνο να προσβληθούν ή να μεταδώσουν τον κινεζικό ιό, αλλά οι ενέσεις πιθανότατα θα τα βλάψουν περισσότερο από ό,τι θα βλάψουν τους ενήλικες.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με τις ζημιές από τα εμβόλια από τις ενέσεις του κοροναϊού της Γουχάν (Covid-19) μπορείτε να βρείτε στο ChemicalViolence.com.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TapsNewswire.com

NaturalNews.com

Δικτυογραφία:

1.-- Covid vaccine spike proteins attack male fertility, too – NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2021-05-27-covid-vaccine-bioweapons-attack-male-fertility-too.html#Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.