Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΛΑΠΑΣ o ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΣ MOIXEΠΙΒΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ αναχωρει για ...Μαϊαμι .....


Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΛΑΠΑΣ o ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΣ MOIXEΠΙΒΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ αναχωρει για ...Μαϊαμι για να υποστη μεταμοσχευσιν, αφου ξεριζωσουν κανιβαλικα, απο καποιο ανερωτητο ασθενη το σηκωτι του και ετσι εφαρμοσθη το ...ο θανατος σου η ζωη μου!!!!
 
  Κατα τους Μεγαλους Πατερες χαρακτηριζεται ως προβατοσχημος λυκος και ως ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗΣ, εκεινος ο αντικανονικος επιβατης που επικαθηται εις τον θρονον αλλου επισκοπου που ενω εκεινος ζει, εκπαραθυρωνεται βιαια και με τη βοηθεια της Κρατικης εξουσιας.

Ομως και τι με αυτο;
Οι χθεσινοι και οι σημερινοι αδιστακτοι αρχιερεις παρειχαν πληρη καλυψι σε ολους τους Μοιχεπιβατες και καλουσαν τα ΜΑΤ να υπερασπιστουν τις ανομιες και τις παρανομιες τους. 
Χωρις να ντρεπονται και χωρις να συναισθανονται ...Ποιον υπηρετουν.
Και καταπατουσαν και καταπατουν Ιερους Κανονες, Νομους του Κρατους, Αποφασεις του Ανωτατου Δικαστηριου της Πατριδος μας με θρασος και ωμοτητα.
Και χαρακτηριζαν τους ΜΟΙΧΟΥΣ των θρονων ως ....μεγαλομαρτυρες!!!!
Οπως το επραξε για τον ετοιμοθανατο Ιγνατιο Λαππα, ο μητροπολιτης Συρου Δωροθεος...
Ομως....ομως....καποια στιγμη χτυπαει το καμπανακι....και ερχεται και η ωρα του Θεου .....Και τοτε; ...Αμαρτωλοι που φυγωμεν;
Λεγει συγκεκριμμενα, ο εκδιωχθεις και εκπαραθυρωθεις απο τον θρονον του Μεγαλομαρτυρας πατριαρχης ιερος Χρυσοστομος απο την εξορια

Ήκουσα δε και διά τον φλύαρον εκείνον Aρσάκιον,
τον οποίον εκάθισεν η βασίλισσα Πατριάρχην εις τον θρόνον μου, ότι πολλά έθλιψε τους αδελφούς και τας παρθένους,
οπού με εδεφένδευον, και δεν ηθέλησαν να συγκοινωνήσουν με αυτόν, από τους οποίους πολλοί και απέθανον εις την φυλακήν διά την εδικήν μου αγάπην.

Eκείνος, λέγω, ο προβατόσχημος λύκος, ο οποίος, έχει μεν σχήμα Eπισκόπου, μοιχός δε είναι κατά αλήθειαν.
Διότι καθώς η γυνή ονομάζεται μοιχαλίς, όταν, ζώντος του ανδρός της, πάρη άλλον άνδρα, έτζι καιαυτός είναι μοιχός ουχί κατά σάρκα, αλλά κατά πνεύμα.
Eπειδή ζώντος εμού του Eπισκόπου της Κωνσταντινουπόλεως, αυτός άρπασε τον θρόνον μου.
Ταύτα σοι, αδελφέ Κυριακέ, γράφομεν από την Κουκουσόν, όπου η βασίλισσα επρόσταξε και εξωρίσθημεν. 

(προς τον συνεξοριστον του επισκοπον Κυριακον).


Στη φωτογραφια οι δυο απο τους τρεις επιβατες του θρονου της Λαρισας, ο Δημητριος Μπεκιαρης και ο Ιγνατιος Λαππας, που δια τον φοβον της οργης του αγανακτισμενου λαου εκλεχτηκαν, χειροτονηθηκαν και ενθρονισθηκαν κεκλεισμενων των θυρων και με την βοηθεια των ΜΑΤ και των ροπαλων. 
Και ομως, οι ...καλοι καγαθοι γερονταδες και εξομολογοι, αλλα και οι ευσεβουληδες χριστιανοι, μπροστα σε αυτην την κακουργηματικη ασχημια σιωπουσαν και αφηναν απαθεις και αδιαφοροι να ολοκληρωθη το εγκλημα.
Και ηλθε καποια στιγμη και η ΑΠΟΤΟΜΙΑ του Θεου για να πληρωσουμε...ΟΛΟΙ ΜΑΣ, εμεις οι ενοχοι σιωπιοι....

Ο πρωτος επιβατης Σεραφειμ Ορφανος, που αναχωρησε απο την γη, με γεματη την ...ψυχη του και την ...αγκαλια του, απο αριθμον πολλων .....αγροτεμαχιων, οικοπεδων και διαμερισματων!!!! αξιας πολλων πολλων εκατομυριων δραχμων!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις