Προς νεο-αποτειχισμένουςΗ εκκλησία εκτός από τις οικουμενικές συνόδους πορεύθηκε και με τις αποφάσεις άλλων τοπικών συνόδων οι οποίες ορθοτόμησαν και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο επικυρώθηκαν από τις οικουμενικές δίνοντάς τους οκουμενικό κύρος, το αυτό έγινε και με κανόνες αγίων με αιχμή του δόρατος του Μ. Βασιλείου 

Ορθόδοξη  Διδασκαλία,

 Ο αμνός στην Λειτουργία είναι ολόκληρος ο Χριστός - οικουμενική σύνοδος

Αλλά και το πολλοστημόριο του αμνού πάλι όλος ο Χριστός είναι - απόφαση τοπικής εκκλησίας


Συνεπώς
δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την σιωπή των αποτειχισμένων σε σωτηριολογικά  ζητήματα. 
Αν πάλι δεν γνωρίζουν τότε γιατί  ανέλαβαν ρόλους σωτήρων τους οποίους δεν μπορούν να υπηρετήσουν;;  γι αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως τα φορτώνουν όλα στην μελλοντική πανορθόδοξη σύνοδο - φάντασμα -  ώστε  να μην αναλάβουν την σημερινή ευθύνη.  Καπετάνιος όμως χωρίς ευθύνη για τους επιβάτες δεν γίνεται,  κατανοητό;;

Η διδασκαλία των αποτειχισμένων έγκειται στο:  εδώ χριστός, εκεί Χριστός, παραπέρα Χριστός,  όμως αυτή η διδασκαλία  της θολούρας που στην ουσία καταργεί τα σύνορα της εκκλησίας δεν λύνει τις απορίες του κόσμου, αντ’ αυτού  δίνει άλλοθι στον κόσμο να παραμείνουν στον οικουμενισμό κατ’ οικονομίαν... και να χάσουν την ψυχή τους. 

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Η ορθόδοξη εκκλησία ουδέποτε αναγνώρισε σωτηριολογικά μυστήρια στους παραμένοντας στην αίρεση, ουδέποτε αναγνώρισε άγιο πνεύμα εκτός των συνόρων της ορθοδόξου εκκλησίας, πολλώ δε μάλλον  όταν μιλάμε  για την σημερινή  αναγνώριση όλων των κατεγνωσμένων αιρέσεων που τους επικύρωσαν   σωτηριολογικά μυστήρια διά σφραγίδας Πανορθοδόξου - Παναιρετικής συνόδου, και  συν τοις άλλοις  της ολοκληρωτικής Ανατροπής του ευαγγελίου δια της θεσμοθετήσεως του ΠΣΕ στην εκκλησία.Σχόλια

 1. Είμαστε αποχαυνωμένοι, ψεκασμένοι, θολούρηδες στην Πνευματική Ζωή, καταβεβλημένοι από όσα συντρέχουν γύρω μας, που ορμάνε να μάς πνίξουν, και δεν μπορούμε να σταθούμε όπως πρέπει στα της Πίστεως.
  Ήρθε το Κολυμπάρι για να ξεγυμνώσει, το κατάλαβαν ελάχιστοι, όμως και πάλι όλο αυτό το δηλητήριο που χύθηκε στις φλέβες των αποτειχισμένων όλα αυτά τα χρόνια, από τότε που άλλαξε το ημερολόγιο, από τότε που έμαθαν πώς μπήκαν στο ΠΣΈ, από τότε που ψευδοσήκωσαν τα αναθέματα, και όλα τα υπόλοιπα που απροκάλυπτα ακολούθησαν, κατάφερε και έπνιξε συνειδήσεις, φράκαρε την χρηστότητα τής ελευθερίας του αυτεξουσίου, παράλυσε περισσότερο τις ψυχές.
  Όλα αυτά είναι τα νοίκια του διαβόλου, και όπως και η Αγία Μαρία η Αιγυπτία για 17 χρόνια είχε οπτασίες στην έρημο από την πρώτερη αμαρτωλή ζωή της, έτσι καί όλοι αυτοί που αποτειχίστηκαν τώρα δεν μπορούν να αποδεχτούν πώς όλα αυτά τα χρόνια δηλητηριάζονταν στον Οικουμενισμό, με αποτέλεσμα να έχουν αποκτήσει μία συνείδηση αλά κάρτ, και αναφέρομαι στους αποτειχισμένους που συνεχίζουν στη λεωφόρο του νέου ημερολογίου, του οικουμενισμού το παγκόσμιο εργαλείο.
  Στον ίδιο παλμό και οι ΓΟΧ ΘΝΠ.
  Όσα και να γράφονται δημόσια για το ανοσιούργημα των ΘΝΠ, Χριστιανοί παραμένουν στήν φλέβα της προσωπολατρείας των ΓΟΧ ΘΝΠ, και δεν διαβλέπουν το θηρίο που αλωνίζει και καταπίνει το αίμα τους.
  Δεν πιστεύουν στα αυτιά τους και στα μάτια τους για αυτά που καταγγέλλονται,
  και όμως παραμένουν και τους στηρίζουν στο εγκληματικό νομικό Οικουμενισμό, αντί να πεταχτούν στο ταβάνι, και να τρέξουμε με ντουντούκες και ματσούκια, έξω από τα γραφεία τους.
  Είναι προτιμότερο να τους δείρουμε εμείς εδώ, παρά να μάς δέρνει αιώνια ο διάβολος στην κόλαση.
  Οι έχουντες λάβει γνώση λοιπόν περί της προδοσίας των ΓΟΧ στό ΘΝΠ, και συνεχίζουν να παραμένουν σε αυτό το μαντρί, ουδεμία πνευματική προκοπή πετυχαίνουν.
  Θα βουλιάζουν συνεχώς στην επιφανειακή διαφωνία και μέχρι εκεί, όπως διαφωνούν οι Οικουμενιστές εντός του Οικουμενισμού καί ουδέν το ώφελος. Πόσοι αντιοικουμενιστές εντός του οικουμενισμού υπήρξαν;
  Και όμως τώρα στο πλήρωμα του χρόνου μετά το Κολυμπάρι ελάχιστοι διέκοψαν.
  Αυτό αποδυκνείει φαύλο βίο, φαύλα δόγματα, και ουδεμία προκοπή.
  Το σημαντικότερο όμως είναι πώς στού διαβόλου το μαντρί, ειτε Οικουμενισμού, είτε ΘΝΠ, ώρα με την ώρα, μέρα με την ημέρα, ο διάβολος γαντζώνει δυνατότερα όλους τους έχοντας επίγνωση σε αυτή την κοινωνία, και όσο κυλάει ο χρόνος τα συσσωρευμένα νοίκια του διαβόλου δυσκολότερα σπάνε, και αποτινάζονται. Και εδώ φαύλος βίος, φαύλα δόγματα, και άπειρες δικαιολογίες.
  Οι Άγιοι Πατέρες με αυστηρότητα μας νουθέτησαν, ούτε κουβέντα με αιρετικούς διότι δηλητηριάζεται η ψυχή μας, πόσο μάλλον το να παραμένουν οι χριστιανοί
  για καιρό σε αυτό το δαιμονικό περιβάλλον..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Στον ίδιο παλμό και οι ΓΟΧ ΘΝΠ."

  Τι είναι αυτό το "ΘΝΠ" ;
  Δεν μπορείς να τοποθετήσεις εντός εισαγωγικών την σημασία τους;
  Ποιμένας προβάτων είμαι, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζω πολλά. Με το συμπάθιο...

  Εν Χριστώ,
  Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις

  1. ΘΝΠ, ή αλλιώς θρησκευτικά Νομικά Πρόσωπα ειναι οι θρησκευτικές ομάδες ανεξαρτήτως ομολογίας που έχουν ιδρυθεί στα Διοικητικά Πρωτοδικεία με την απαίτηση της συλλογής 300 υπογραφών σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.δ. 4301 του 2014, λόγους κατοχύρωσης ονόματος ΓΟΧ, γιά λόγους Εκκλησιαστικής περιουσίας των ΓΟΧ, καί μερική χρηματική απαλλαγή σε ΕΝΦΙΑ Ιερών Μονών και Εκκλησιών. Νά σημειωθεί πώς όψιμα από διάφορους φορείς χαρακτηρίστηκε αντισυνταγματικός, δηλαδή κατασκεύασμα του διαβόλου, σε αντίθεση με τα Χρηστά ήθη της επικρατούσας ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα. Ακόμη και η Κρατούσα Εκκλησία τάχθηκε για διάφορα θέματα εναντίων του νόμου 4301.

   Για τους ΓΟΧ το έγκλημα είναι πώς η νομοθεσία υποχρεώνει τα μέλη υπαγωγής των, να εγγράφονται με υπεύθυνες δηλώσεις, στο τμήμα των ετεροδόξων και ετεροθρήσκων του Υπουργείου Παιδείας, για να έχουν τις ευεργετικές ιδιότητες των διατάξεων του νόμου και του Κράτους.

   Τούτο λογίστηκε άρνηση Πίστεως για τους ΓΟΧ, από Καθηγητές της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από νομικούς που έκαναν γνωμοδοτήσεις, και από Αγιορείτες πατέρες καθώς και από άλλους, για το οποίο θέμα έχουμε συλλέξει γνώμες, εφόσον δεν νοείται αναγνώριση Ορθοδόξων σε τμήμα του Κρατικού φορέα αποκλειστικά αρμόδιο για την υποστήριξη αιρετικών ομάδων.

   Άπασες οι γνωματεύσεις που έχουμε στην κατοχή μας από διάφορες πηγές, καταλήγουν αβίαστα στο συμπέρασμα πως η ίδρυση και ένταξη των ΓΟΧ ΘΝΠ στο Κρατικό τμήμα των αιρετικών του Υπουργείου Θρησκευμάτων δεν είναι άλλο παρά ένας νομικός οικουμενισμός, για να συμπεριλάβει όσοι ακόμη ξεφεύγουν της δαγκάνας του ΠΣΕ και του Θρησκευτικού Οικουμενισμού.


   Περισσότερα στην αποτείχισή μου εδώ.

   http://scripta---manent.blogspot.gr/2018/04/blog-post_83.html?m=1


   Διαγραφή
 3. Μαρίνε γράψε περιληπτικά τι είναι αυτό το διαβολοκατασκεύασμα του ΘΝΠ που μπήκαν οι γοχ γιατί ο κόσμος δεν έχει ιδέα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.

Δημοφιλείς αναρτήσεις