ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗ ΣΤΙΣ 16/5/2018 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ 2018.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 31 ΜΑΪΟΥ 2018 ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ , ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΥΜΑΤΩΝ....

Οργανισμός του Ν.Π.Ι.Δ. «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών» 

Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων θέτει από σήμερα 16/05/2018 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00, σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος με τίτλο «Οργανισμός Λειτουργίας του Ν.Π.Ι.Δ. «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών»», σε εφαρμογή του άρθρου 5 ν. 3512/06 όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 5 του ν. 4473/17, (ΦΕΚ-78 Α). 

Το Προεδρικό Διάταγμα περιλαμβάνει διατάξεις για τη διάρθρωση και λειτουργία του Ν.Π.Ι.Δ., τον αριθμό, τις θέσεις, τις κατηγορίες, τα προσόντα, τη κατάσταση και τα καθήκοντα του απασχολούμενου προσωπικού, καθώς και το πειθαρχικό δίκαιό τους, τα θέματα εκπόνησης μελετών, εκτέλεσης έργου, εκμισθώσεως ή μισθώσεως ακινήτων και παροχής υπηρεσιών που αφορούν στη λειτουργία και συντήρηση του Τεμένους και της διενέργειας προμηθειών, την οικονομική διαχείρισή του και την υπαγωγή του στο κατάλληλο σύστημα λογιστικής διαχείρισης και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την ομαλή λειτουργία του και την επίτευξη του σκοπού του. Δεδομένης της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σας καλεί να συμμετέχετε στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας στις σχετικές ρυθμίσεις. 

Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 12:00΄. 
Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων 
Κωνσταντίνος Γαβρόγλου


ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ......
 
http://www.opengov.gr/ypepth/?p=4142
Κάντε κλικ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα....ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
νεα εποχη

Σχόλια

  1. Μόλις ὑπέβαλα τό ἀκόλουθον σχόλιον εἰς τήν "διαβούλευσιν," τήν ὁποίαν βεβαίως δέν νομίζω ὅτι βλέπει κανείς ἀπό τήν "κυβέρνησιν." Ἔχων τήν συναίσθησιν ὅτι δέν ἀπευθύνομαι εἰς Ἕλληνας, τό ἔγραψα στό μασσωνικόν ἰδίωμα πού μᾶς ἔχουν ἐπιβάλει ἀπό τό 1977:

    Το Ισλαμικό Τέμενος, η δημιουργία και η λειτουργία του οποίου βαρύνουν τους Έλληνες, πράγμα απολύτως απαράδεκτο, θα λειτουργήσει ως φωλιά και κέντρο επιχειρήσεων των τζιχαντιστών, όταν κριθεί ότι ο αριθμός τους στη χώρα μας είναι αρκετός και τους δοθεί το σύνθημα να πάρουν τα όπλα και να επιβάλουν το Ισλάμ στην Ελλάδα. Αν τελικά επιβιώσει αυτή η χώρα, κάτι που προσωπικώς δεν πιστεύω, καθότι είναι προδομένη από όλους και από παντού, οι πολιτικοί, θρησκευτικοί και δικαστικοί παράγοντες που συνέβαλαν σ' αυτήν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ελλάδος θα μείνουν στιγματισμένοι ες αεί ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.

Δημοφιλείς αναρτήσεις