Καίνε την Θεσσαλονίκη οι προστατευόμενοι “ειρηνιστές” του ΣύριζαΣτο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται οι Έλληνες πολίτες και συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς που παρακολουθούν τους προστατευόμενους μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ να ρημάζουν την πόλη.

Συγκεκριμένα, μετά την "πανβαλκανική πορεία διεθνιστικής αλληλεγγύης" στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες μπαχαλάκηδες (εισαγόμενοι και εγχώριοι) ξέσπασαν άγρια επεισόδια στο κέντρο της πόλης.

Συμμορίες αναρχοκομμουνιστών κατευθύνθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και υπό την κάλυψη του ασύλου άρχισαν να πετούν πέτρες, μολότοφ και φωτοβολίδες στις αστυνομικές δυνάμεις.

Τα ΜΑΤ απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.Αυτή την ώρα περίπου 300 αναρχοκουμουνια ειναι ταμπουρωμενοι στο κτιριο του Πανεπιστημίου

Προφανώς δεν έχουν κανένα άγχος, αφού ακόμα και να συλληφθούν θα προστρέξουν οι κυβερνητικοί τους φίλοι να τους βγάλουν λάδι!
πατήστε στους συνδεσμους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kaine-thn-thessalonikh-oi-prostateuomenoi-eirhnistes-tou-suriza-binteo#ixzz59QeOJnjZ

κυκλωπας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις