Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι είπε Αλβανός φούρναρης σε άνεργη Ελληνίδα που του ζήτησε δουλειά!


Επί 20 χρόνια η Μαρία εργαζόταν αδιάλειπτα…

Η ζωή της μπήκε στην κρίση τα τελευταία 7 χρόνια. Μαζί με τους υπόλοιπους 2 εκατομμύρια Έλληνες άνεργους. Παντρεμένη, 38 χρονών, με ένα ανήλικο παιδί, ψάχνει διαρκώς για δουλειά επί 7 χρόνια και δεν βρίσκει.
Το πιο προσβλητικό ΟΧΙ όμως το εισέπραξε όταν μέσα στο Νοέμβριο του ’14 πήγε σ’ έναν φούρνο στη Ν. Φιλαδέλφεια να ζητήσει δουλειά.
«Όλο το προσωπικό εδώ μέσα είναι αλβανοί. Εγώ προσλαμβάνω μόνον αλβανούς» της είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με «ύφος»!
Ήταν Αλβανός.
scripta manent φυσικά ο αντιρατσιστικός νόμος δεν τον αγγίζει τον Αλβανό.... αλλά κι εσένα φιλοτόμαρε κοντόφθαλμε πονηρέ  ανθέλληνα  ραγιά  δεν σε λυπάμαι, εχεις την μοίρα που σου αξίζει
Η επιχείρηση είναι «αμιγώς Αλβανική».
Απλά, γιατί «έτσι γουστάρει» άσχετα αν ζει στην Ελλάδα!
Αφού έφαγε καλά καλά επί τόσα χρόνια μεροκάματο στις δουλειές των Ελλήνων, τώρα έκανε επιχείρηση δική του στην Ελλάδα.
Όπου όμως δεν γουστάρει να δουλεύουν Έλληνες.Ούτε καν στον καιρό της κρίσης.
Και όχι μόνον αλλά της το φτύνει κιόλας κατάμουτρα με τον πιο προσβλητικό, απαξιωτικό τρόπο που υπάρχει. Δεν του αρκεί που δεν γουστάρει να προσλάβει Ελληνίδα στο μαγαζί του, αλλά θέλει και να την ισοπεδώσει, να την ταπεινώσει.
Οι Έλληνες βεβαίως ποτέ δεν είχαν -στην πλειοψηφία τους- πρόβλημα να προσλάβουν Αλβανό ή Αλβανίδα. Ούτε στα μαγαζιά τους, ούτε στα χωράφια τους, ούτε στις οικοδομές τους, ούτε ακόμη και μέσα στα ίδια τα σπίτια τους.
Από το ’90 που ήρθαν και άρπαξαν το ψωμί των Ελλήνων εργατών (θυμηθείτε πως τότε το μεροκάματο στα χωράφια και οικοδομές άρχιζε από 5.000 δραχμές – πολύ καλύτερα ακόμη κι από τα σημερινά μεροκάματα συγκριτικά – και αυτά τα παράσιτα το έριξαν σε μια νύχτα στις 300 δραχμές! Ναι, μαζί με τα «συνεταιράκια τους» τους Έλληνες εργοδότες που και γούσταραν και το «έσπρωξαν» αυτό το εγκληματικό αλισβερίσι μαζί με τους προδότες πολιτικούς που το έκαναν πράξη και τότε και κατόπιν).
Και σήμερα;
Σήμερα, στην κρίση, έχουν ήδη γίνει αφεντικά γιατί οι 300 δραχμές οι τότε αφού τις έστελναν στην Αλβανία είχαν πολλαπλάσια αξία.
Επίσης, αφού θρονιάστηκαν και έδιωξαν τους Έλληνες από τη δουλειά, αύξησαν τα μεροκάματά τους έγιναν τεχνίτες, πήραν και τις εργολαβίες. Βοήθησαν εξόχως βεβαίως και οι «επιδοτήσεις» τόσο της Αλβανίας όσο και της Ελλάδας προς ΑΥΤΟΥΣ.
Και να μην ξεχνάμε τις «αρπαχτές που φρόντιζε πάντα να παρέχει η Αλβανική μαφία και ο UCK.
Εξάλλου, το «παιγνίδι της τσαμουριάς» έχει καλά λεφτά. Κι αφού έγιναν αφεντικά, πολύ απλά δείχνουν όλο και πιο ξεκάθαρα το μίσος τους για τους Έλληνες – αντί για ευγνωμοσύνη που τους στάθηκαν τους δύσκολους καιρούς.
Δεν θέλουν ούτε να τους βλέπουν…
Ναι, εδώ στην Ελλάδα πως να’ ταν δυνατόν να τους πετάξουν έξω από τη χώρα…να μην ξαναδούν φάτσα Έλληνα.
Οι Αλβανοί έγιναν εργολάβοι, επιχειρηματίες, μεγαλοαγρότες, το «μπινέδικο» χρήμα να’ ναι καλά κι όχι ο «κόπος» τους όπως αρέσκονται να λένε τόσο οι ίδιοι όσο και οι εγχώριοι – δήθεν «προοδευτικοί» – προστάτες τους. Και πλέον, κάνουν με μεγάλη άνεση «αυτό που γουστάρουν καλύτερα».
Να «ξεσκίζουν Έλληνες».
Με κάθε τρόπο.
Αλληλοστηριζόμενοι (είπαμε, η Αλβανική κυβέρνηση, ο UCK και η Αλβανική μαφία να είναι καλά) παίρνουν πλέον ραγδαία όχι μόνον σπίτια, όχι μόνον εργασιακές θέσεις, όχι μόνον αγροτικές εκτάσεις, αλλά και ένα μεγάλο μέρος των μικροκαταστημάτων.
Φυσικά, η Ελληνική κοινωνία είναι «μεγαλόψυχη».
Εξακολουθεί να τους τροφοδοτεί με εργασία σε κάθε μα κάθε εργασιακό ή επιχειρηματικό μέτωπο.
Πλέον, οι Αλβανοί έχουν καταλάβει τον τουριστικό τομέα, τον τομέα ιδιωτικής ασφάλειας, τα λογιστικά γραφεία και τον τομέα των γραφείων και όχι μόνον.
Και φυσικά, δεν είναι οι μόνοι…
Έτσι φέρονται όλοι μα όλοι οι μετανάστες…
Λειτουργούν σαν «γκέτο»…κι όχι γιατί τους γκετοποίησε κανένας άλλος…πχ η Ελληνική κοινωνία.
Αλλά γιατί «έτσι γουστάρουν»…έτσι τους συμφέρει…και γιατί δεν θέλουν να γίνουν ένα με την «κοινωνία/χώρα υποδοχής».
Ανακυκλώνουν, σύμφωνα με το pressnews.gr, την «μικροοικονομία» τους μεταξύ τους…ότι μένει δηλαδή και δεν το στέλνουν πίσω στις πατρίδες τους.
Έχει δει κανείς Έλληνα να εργάζεται σε επιχείρηση μετανάστη;
Και μην σας φαίνεται παράξενο
Με 2 εκατομμύρια άνεργους Έλληνες, που θα ήταν το παράξενο να δει κανείς Έλληνα εργάτη σε μη Έλληνα χονδρέμπορο στη λαχαναγορά ή σε Κινέζο χονδρέμπορο στην china town στο κέντρο της Αθήνας ή…ή…ή;
Κι όμως… ΟΧΙ. Δεν θα δείτε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!
Όπως δεν θα δείτε Έλληνα να εργάζεται σε αλβανικό σουβλατζίδικο ή άλλο κατάστημα (που έχει γεμίσει η Ελλάδα από δαύτα).
Περαστικά σου ηλίθιε…
Συνέχισε να ταΐζεις ξένους και να σκοτώνεις τους δικούς σου…
Αυτοί πάντως κάνουν το ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ… στηρίζουν ΜΟΝΟ τους δικούς τους.
Δικούς τους εργαζόμενους, δικά τους μαγαζιά. Ενώ εσύ Έλληνα;
Απλά παθαίνεις αλλεργία όταν βλέπεις Ελληνικό μαγαζί.Ή όταν βλέπεις Έλληνα να σου ζητάει δουλειά.

Σχόλια

 1. Δυστυχώς οι εξθπνάβλακες φυλές του ψευτορωμεϊκου άνοιξαν τις πόρτες έβαλαν Αλβανούς στή δούλεψή τους, τούς έμαθαν τις δουλειές, τους έδωσαν και τόπο καί την τέχνη, τους έμαθαν και λίγο πολιτισμό, και νόμισαν και οι αλβανοί πώς επειδή έπιασαν το χρήμα και τα πόστα, νόμισαν πώς έγιναν εξουσιαστές.
  Οι γύφτοι όσα χρήματα και δόξα και εάν τους δίνεις, γύφτοι παραμένουν, δουλοπρεπείς με χρυσά μανικετόκουμπα.
  Αυτά έλεγα σε μία Ανδριώτισσα, πού είχε ένα ξενοδοχείο στην Χώρα της Άνδρου και νοίκιαζε δωμάτια. Ανησυχούσε που πολλοί Αλβανοί στο νησί της, έφτιαξαν περιουσίες και εκτόπιζαν τούς Έλληνες. Ο Αλβανός ποτέ δέν πρόκειται να αποκτήσει κουλτούρα και πολιτισμό όσα χρήματα και να αποκτήσει. Και ο αληθής Έλλην, ποτέ δεν θα χάσει το κύρος του και τον πολιτισμό του, όσα και νά του κλέψουν. Αυτή ειναι η τεράστια διαφορά πού ποτέ δεν θα εξαλειφθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εν τη Ημέρα της Κρίσεως ο Κύριος δεν θα ρωτήσει αν είμαστε Έλληνες ή Αλβανοί. Καταλάβατε κύριοι "Χριστιανοί";

   Διαγραφή
  2. Εν ημέρα κρίσεως σίγουρα δεν θα ρωτήσει ο Κύριος αν είμαστε Ελληνες οι Αλβανοί, αλλά σίγουρα θα ρωτήσει αν είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και στην προκειμένη περίπτωση ο πάσα Αλβανός ούτε χριστιανός και δη ορθόδοξος, ούτε τα ψευτοβαπτίσματα που έκαναν τα πιστεύουν [ αν τα έκαναν κι αυτά ] αλλά είναι τρόπος εκμετάλευσης των ηλίθιων Ελλήνων λόγω κουμπαριάς, και στο δια ταύτα ούτε χριστιανικά έπραξε ο Αλβανός, [ παραπομπή ευαγγελίου στους αχάριστους ] οπότε ανώνυμε καλά θα κάνεις να απευθυνθείς στον Αλβανό και να τον νουθετήσεις χριστιανικά λόγω και έργω

   Διαγραφή
  3. Εσύ ανώνυμε που κουνάς το δάχτυλο, γιατί δεν ψέγεις την αντιχριστιανική και σκληρόκαρδη συμπεριφορά του Αλβανού παρά σπεύδεις να ειρωνευτείς αυτούς που εύλογα θίγουν την αχάριστη συμπεριφορά ενός λαού που ευεργετήθηκε από τους Έλληνες και το μόνο που επιφυλάσσει για εμάς είναι εκδίκηση και επιθυμία επικυριαρχίας;;Μακάρι να μην υπήρχαν σύνορα και εθνοτικές διαφορές αλλά όταν απειλούν το ευρύτερο σπίτι μας, την πατρίδα μας οφείλουμε να προστατευόμαστε και να αντιδράμε (έστω και μόνο λεκτικά) όχι να το παίζουμε διεθνιστές και ψευτοαγαπολόγοι χριστιανοί που δεν επιδεικνύουμε την στοιχειώδη φιλαδέλφεια και αγάπη μεταξύ ημών και μάλιστα καταφερόμαστε ειρωνικώ τω τρόπω εναντίον των ίδιων των εν Χριστώ αδελφών μας.

   Διαγραφή
 2. Ἄν αὐτό τό ἔλεγεν Ἕλλην ἐπιχειρηματίας σέ Ἀλβανόν ἐντός τῆς Ἑλλάδος, τότε ὅλοι οἱ δαίμονες τῆς βρωμερᾶς "πολιτικῆς ὀρθότητος" θά ξεσήκωναν τό Σύμπαν, θά ὑπέβαλον μήνυσιν κατά τοῦ Ἕλληνος ἐπιχειρηματίου μέ βάσιν τόν "ἀντιρατσιστικόν" (διάβαζε ἄκρως Ρατσιστικόν κατά τῶν Ἑλλήνων) νόμον κ.λπ. Ὅλα ἔχουν ἀντιστραφῆ εἰς αὐτόν τόν τόπον! Ἐντός ὀλίγου, ἀλλοίμονον εἰς ὅσους θά ἀρνοῦνται νά ὁμιλήσουν καί νά συμπεριφερθοῦν μέ τρόπον διεστραμμένον, ὅπως δηλαδή οἱ Σατανισταί τοῦ πολιτικοῦ καί τοῦ ἐκκλησιαστικοῦ κατεστημένου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε ανώνυμε 13:32:02 εν ημέρα Κρίσεως θα ρωτηθούμε, το σπίτι σας το φυλάξατε, ή το καταντήσατε ανοιχτό κοτέτσι και μπήκαν οι αλεπούδες μέ τις μεγάλες ουρές και έφαγαν τα κλωσσόπουλα;
  Ο Μέγας Βασίλειος, μάς είπε, πρώτα νά κοιτάτε το σπίτι σας. Και σπίτι μας είναι η ψυχή μας, η οικογένειά μας, η ορατή Εκκλησία μας, καί η Πατρίδα μας.
  Καί στις μέρες μας, οι Τουρκαλβανοί εξυπηρετούν ένα σχέδιο τής νέας τάξης πραγμάτων. Εάν δεν το γνωρίζεις ρώτα τους Σέρβους νά σού πούνε τι ωραία λουλούδια είναι, πού θέλουν νά αρπάξουν το Κόσοβο. Έχω λάβει και εγώ απειλητικά μηνύματα από Τουρκαλβανούς.
  Αλλά βλέπεις είσαι τόσο σίγουρος γιά την γνώμη σου, πού κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. (Εν τη Ημέρα της Κρίσεως ο Κύριος δεν θα ρωτήσει αν είμαστε Έλληνες ή Αλβανοί. Καταλάβατε κύριοι "Χριστιανοί";)
  -Τί σχέση έχει αυτό με την εν λόγω ανάρτηση; Ποιός υποστήριξε κάτι διαφορετικό;
  Το θέμα που πραγματεύεται είναι η ''αλληλεγγύη'', ειδικά εν καιρώ κινδυνευούσης Πίστεως και Πατρίδος.
  Εσύ ανώνυμε, αισθάνεσαι να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ Ελλήνων;
  ''...ἐργαζώμεθα τό ἀγαθόν πρός πάντας, μάλιστα δέ πρός τούς οἰκείους τῆς πίστεως.'' (ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ ΣΤ' 10).
  Γεώργιος Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.