Απάντηση +Βλαντιμήρ στον +Αγαθάγγελο γοχ


 

Ανταπόκριση στην έκκληση της Συνόδου του Αρχιεπισκόπου Βλαντιμίρ Τσελιτσέφ


scripta manent 
εν συμπεράσματι ο Αγαθάγγελος γοχ  έστειλε επιστολή για ένωση σε όλες τις ομάδες που δημιουργήθηκαν μετά την κοίμηση του Βιταλίου [ τελευταίου αρχιεπισκόπου ΡΟΕΔ ] 
κατωτερω η απάντηση του Βλαντιμήρ Τσελιτσέφ  
όπου κατηγορεί τον Αγαθάγγελο ως αιρετικό κυπριανίτη και Σεργιανιστή καθώς δέχεται την εγκυρότητα των μυστηρίων του οικουμενιστικού Πατριαρχείου Μόσχας 
[ για περισσότερα  βλέπε ετικέτα ΡΟΕΔ σε άλλα βίντεο κλπ]

μεταφραση απο google
Σύμφωνα με την απόφαση της τελευταίας Συνόδου Κοσσυφοπεδίου, αποσπάστηκαν μερικά «αποσπάσματα» στην «Έκκληση της Συνόδου των Επισκόπων του ROCA του 2018 για τον κίνδυνο της Αυτοαπομόνωσης» στις 12/25 Απριλίου 2018, με πρόταση να ξεκινήσει διάλογος με στόχο «να διευκρινιστεί η πιθανότητα να ξεπεραστεί ο διαχωρισμός των εκκλησιών», . Σήμερα έλαβε απάντηση από έναν από τους αποδέκτες - Αρχιεπίσκοπος Βλαντιμίρ (Tselishchev).

Ο Χριστός αναστήθηκε! Ο Σεβασμιώτατος! Κατόπιν αιτήματος του Μητροπολίτη Agathangel, ROCOR, σας στέλνω για παραπομπή την έκκληση της Συνόδου των Επισκόπων της ROCA το 2018 για τον κίνδυνο αυτοδιάθεσης. Ειρήνη σε σας!
+ Αρχιεπίσκοπος Γιώργος
Η απάντηση του Αρχιεπισκόπου Βλαντιμίρ (διατηρείται η ορθογραφία του πρωτοτύπου)
Πραγματικά, ο Χριστός ανέστη!
Η απάντηση στην προσφυγή από τους Dissenters-agafangel'yat
Η ψευδοσύνοδος σας κατηγορεί την αυτο-απομόνωση αυτών που ακολουθούν την εντολή του Αγίου Παύλου του Αποστόλου: "Αφήστε τον αιρετικό να γυρίσει από την πρώτη και τη δεύτερη προειδοποίηση" (Τίτος 3, 10). Πράγματι, για τη ψεύτικη σύνοδο, αυτή η σοφία του απόστολου έγινε ένας κίνδυνος, επειδή καθιστά δύσκολη την εξάπλωση της αιρετικής ιδεολογίας.
Η χρήση του μη εκκλησιαστικού όρου: «αυτο-απομόνωση» δείχνει ότι είστε απλώς μη εκκλησιαστικοί άνθρωποι, απατεώνες που δεν σέβονται τους Πατέρες της Εκκλησίας που δεν χρησιμοποίησαν αυτούς τους πρόσφατα εφευρεμένους οικουμενικούς όρους, αλλά για εσάς αυτή η αποστολική και πατερική κληρονομιά δεν είναι αρκετή, χρειάζεστε τη σοφία του κόσμου για να αποπλανήσετε καθώς είστε και μη εκκλησιαστικοί άνθρωποι.
Οι αιρετικοί και οι σχισματικοί δεν έχουν ιεροσύνη, γι 'αυτό δεν είστε ούτε λαοί της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Η αρχή των ψεμάτων σας από τον αγωνιζόμενο για το Θεό Laurus Skurly, και με την αυθαιρεσία της «περιθωριοποίησης» σας δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Είστε επίσης άγνοια, που δεν καταλαβαίνουν ότι η Εκκλησία δεν μπορεί να «χωρίσει» (ή να γίνει «θραύσματα» σύμφωνα με την πρόσφατη διδασκαλία του Pashkovsky), όπως υποστηρίζουν όλοι οι οικουμενιστές του κόσμου.
Η αληθινά μη εκκλησιαστική σας συμμαχία με τους Κυπριανούς, τους Σεκαχεβίτες, τις «ενορατικές ενορίες στο στήθος του ROCOR» και τους απόρριψους σκηνοθετικούς αιρετικούς (όπως η Anastasia Surzhik) δείχνει ότι και εσείς δεν καταλαβαίνετε τι είναι ο φόβος του Θεού και μπορείτε μόνο να αποπλανήσετε τα γραπτά σας σε αυτά , οι οποίοι επίσης δεν έχουν χριστιανική συνείδηση ​​και θεωρούν επίσης τον Σεργιανό - την Εκκλησία (σύμφωνα με τη διδασκαλία του Πασκόφσκι: εκκλησία μητέρας), όπως εσείς.
Εσείς, οι μετανάστες από τη σφαίρα της αυτοκρατορίας, δεν έχετε ιδέα για την Εκκλησία των Κατακόμβων, στην οποία γνώριζαν πάντα τους Πρώτους Ιεράρχες, τους επισκόπους και τους ιερείς τους και για τους οποίους είστε απλώς κακοποιούς.
Η «γενεά» σας είναι οι ίδιοι αληθινοί προδότες της Ορθοδοξίας, όπως είστε, οι οποίοι είναι σε θέση να «φτάσουν» σε αυτούς μόνο μέχρι τον θάνατο (2 Πέτρου 2, 1, 17), αν δεν μετανοείτε από ψέματα, raskozhenom imposture, schism, αίρεση και Μην απευθυνθείτε στην Αληθινή Εκκλησία με ταπεινοφροσύνη και πεποίθηση και όχι με την υπερηφάνεια της αυτοκρατορίας.
Φανταστείτε την εικόνα: αφενός, ο Σοβιετικός εφιάλτης της Οδησσού, φωνάζοντας διάφορες αιρετικές Κυπριακές και Σεργιανές και, κατά συνέπεια, για την Ορθοδοξία, που δεν έχει ιδέα, αλλά παίζει μόνο την «Ορθοδοξία» και από την άλλη - Ευτυχισμένη. Μητροπολίτης Βιτάλη, ο πυλώνας της Ορθοδοξίας, κληρονομικός ευγενής, αριστοκράτης του πνεύματος, αδιάκοπος οπαδός της προσευχής του Ιησού. Ποιο κανονικό και Ορθόδοξο πρόσωπο θα ισοδυναμεί με μια ρατσικώς αιρετική jester με έναν πραγματικό επίσκοπο;
Ο ευεργέτης της σωτηρίας σας,
+ Αρχιεπίσκοπος Βλαντιμίρ.

 πηγη internet sobor
http://internetsobor.org/index.php/novosti/rptsz/otvet-na-obrashchenie-sinoda-arkhiepiskopa-vladimira-tselishcheva

Σχόλια

  1. ''Ο ευεργέτης της σωτηρίας σας''

    Μας πεισατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.