Ραγιά, αυτο εννοουσαν οταν ελεγαν ισοτητα ;

Ο ανεργος πληρωνει φορο εισοδηματος....


Ολα ειναι φτιαγμενα στο γονατο...
Για τους νομους του ΞΥΡΙΖΑ μιλαμε.....
Εσεις οι ανεργοι που τον ψηφισατε, πως αισθανεσθε τωρα, που θα σας ζητησει να πληρωσετε φορο εισοδηματος ;

Το ΣΟΚ αυτό ένιωσε σήμερα άνεργος ο οποίος υπέβαλε τη φορολογική του δήλωση. Τη συμπλήρωσε ηλεκτρονικά,
όπως όλοι σχεδόν και όταν πάτησε το τελικό κουμπί, βγήκε ο…μποναμάς. Η φορολογική σας δήλωση είναι χρεωστική και θα πληρώσετε 125,62 ευρώ φόρο!

Ταμπλάς στο δυστυχή άνεργο φορολογούμενο με εισόδημα ΜΗΔΕΝ (αν ρωτάτε πως ζει η απάντηση είναι πως τον συντηρούν φίλοι).

Και ψάχνοντας να βρει την αιτία, τί διαπίστωσε ο δόλιος; Τον πιάνουν τα τεκμήρια. Και επιπλέον δεν δικαιούται το αφορολόγητο, γιατί δεν έκανε αγορές μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών για να κατοχυρώσει το αφορολόγητο.

Αλλά ώ πάνσοφοι του υπουργείου Οικονομικών, πως θα μπορούσε να κάνει αγορές,
αφού το εισόδημά του είναι μηδενικό; Και αν δήλωνε αγορές, ας πούμε 600 ευρώ, και μηδέν εισόδημα, δεν θα ήταν ανειλικρινής η δήλωση;
Και επειδή σε αυτή την κατάσταση αναμένεται να βρεθούν δεκάδες χιλιάδες άνεργοι, που δεν παίρνουν επίδομα ανεργία, ούτε έχουν άλλο εισόδημα, καλό θα ήταν το υπουργείο Οικονομικών να ξαναδεί το θέμα.

ΠΗΓΗ: https://greek1.blogspot.com
http://apagorevetai-one.blogspot.com/2018/06/blog-post_71.html
Απο που βρεθηκαν ;
Κλαπηκαν απο τους Ελληνες μισθωτους και συνταξιουχους....
Οι κλεφτες;
Βρισκονται σ ενα κτιριο που λεγεται κοινοβουλιο !Mε ποσό 5 εκατομμυρίων
ευρώ ενισχύεται από τη Βουλή ο προϋπολογισμός του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.


Τα χρήματα αυτά είχαν δεσμευθεί από τη Βουλή στο τέλος του 2016 και μετά την έγκριση του απολογισμού επιβεβαιώθηκε ότι το ποσό παραμένει διαθέσιμο. Έτσι ύστερα από επιστολή του υπουργείου, η Βουλή
καταθέτει τα 5 εκατ. ευρώ προς ενίσχυση του προϋπολογισμού του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών.
https://dekeleianews.blogspot.com


Η Κομισιον, που διαταζει μειωσεις συνταξεων, διαταζει μειωση των παραβολων για την αδεια παραμονης των πρωην λ@θρομετ@ναστων !


Αμφιβαλετε για το αν ειναι Ανθελληνες ;
Αμφιβαλετε οτι εχουμε κατοχη ;
Αμφιβαλετε για το οτι η κυβερνηση μας ειναι υπαλληλοι τους ;
Η Κομισιόν έδωσε εντολή στην Ελληνική κυβέρνηση,να μειώσει τα παράβολα για την εξασφάλιση της άδειας διαμονής αλλοδαπών. Αυτό το γεγονός μας δείχνει ότι η Ελληνική κυβέρνηση απλά εκτελεί τις εντολές που δίνει το Κράτος των Βρυξελλών.

Πιο συγκεκριμένα: Τη μείωση των παραβόλων που καταβάλλουν οι υπήκοοι τρίτων χωρών
για να εξασφαλίσουν άδεια διαμονής στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή.

Στην τροπολογία που φέρει τον τίτλο «Αναπροσαρμογή και θέσπιση παραβόλων, τελών και προστίμων», στο πρώτο άρθρο προωθούνται οι αναγκαίες προσαρμογές στην ελληνική νομοθεσία, σε συνέχεια της εκκίνησης επίσημης διαδικασίας παράβασης κατά της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Δεκέμβριο 2017, με την αποστολή σχετικής προειδοποιητικής επιστολής. Σχόλιο: Είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, θεωρείται ότι το ποσό των 400 ευρώ για την έκδοση άδειας διαμονής για τους επί μακρόν διαμένοντες, καθώς και τα ποσά που κυμαίνονται μεταξύ 150 ευρώ και 450 ευρώ για την έκδοση ενιαίας άδειας διαμονής, «μπλε κάρτας» και αδειών διαμονής για οικογενειακή επανένωση, σπουδές ή έρευνα, δεν τηρούν την αρχή της αναλογικότητας και αποτελούν εμπόδιο στην άσκηση των σχετικών δικαιωμάτων των πολιτών τρίτων χωρών,
στο πλαίσιο των αντιστοίχων ευρωπαϊκών Οδηγιών.

Ειδικότερα, μειώνεται το ύψος των παραβόλων σε μια σειρά κατηγοριών αδειών διαμονής, οι οποίες εκδίδονται βάσει Οδηγιών της ΕΕ. Με την προκριθείσα επιλογή, αποσυνδέεται το ύψος του παραβόλου από τη διάρκεια ισχύος της άδειας διαμονής και θεσμοθετείται ενιαίο παράβολο, ύψους 150 ευρώ, ανεξαρτήτως της διάρκειας των αδειών διαμονής, που εκδίδονται βάσει των ανωτέρω Οδηγιών της ΕΕ – μια μείωση επιπέδου 50% έως 62,5%, αναλόγως του τύπου της άδειας.

Το νέο παράβολο θα είναι ενιαίο και ανεξάρτητα από την διάρκεια ισχύος της άδειας παραμονής, καθώς καθορίζεται στα 150 ευρώ. «Το κριτήριο για το ύψος του παράβολου, είναι οι κατώτατες αποδοχές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, περίπου δηλαδή 683 ευρώ, και το ύψος του παράβολου σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ» εξήγησε ο κ. Μπαλάφας.
Με την ρύθμιση, ανασχεδιάζεται το σύστημα που αφορά στο ύψος των παραβόλων, τα οποία εισπράττονται για την κατάθεση αιτήσεων χορήγησης και ανανέωσης αδειών διαμονής των πολιτών τρίτων χωρών, λαμβανομένων υπόψη, τόσο της ανάγκης προσαρμογής στις επιταγές του δικαίου της ΕΕ, όσο και της ανάγκης διατήρησης της οικονομικής ισορροπίας του συστήματος χορήγησης αδειών διαμονής.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, από την μείωση αυτή θα προκύψει διαφορά 14 εκατομμυρίων ευρώ στα έσοδα του Προϋπολογισμού, η οποία θα καλυφθεί από αύξηση παράβολων σε άλλες κατηγορίες.

Στην ίδια τροπολογία η οποία θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής, υπάρχει ρύθμιση ώστε να συνεχίζεται η υγειονομική ασφάλιση και περίθαλψη παιδιών και μετά την ενηλικίωσή τους.

Τέλος, με το δεύτερο άρθρο της τροπολογίας, επιλύεται ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά πολιτών τρίτων χωρών, τα οποία μέχρι σήμερα, ενόσω μέχρι το 18ο έτος της ηλικίας τους καλύπτονται ασφαλιστικά από έναν από τους γονείς τους, μετά την ενηλικίωσή τους, όταν ανανεώνουν την άδεια διαμονής τους για σπουδές, για άδεια διαμονής δεύτερης γενιάς ή για αυτοτελή, διακόπτεται η ασφάλισή τους ακόμα και όταν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την ασφάλισή τους όμοια με τα ημεδαπά παιδιά. Εάν ο γονέας έχει καταστεί ανασφάλιστος λόγω της οικονομικής κρίσης, θα έχουν εφαρμογή οι διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 31 του ν.4452/2017.

Συμπέρασμα

Η είδηση δεν είναι ότι θα μειωθούν τα παράβολα αλλά ότι αυτή η μείωση, έρχεται κατόπιν εντολής. Την εντολή την έδωσε το Κράτος των Βρυξελλών, το οποίο «δουλεύει» για την Νέα Τάξη.
https://www.el.gr
http://apagorevetai-one.blogspot.com/2018/06/blog-post_6.html
 

Σχόλια