ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Ξημερώματα της 13ης Ιουνίου 2018, έκανα μια ανάρτηση με τίτλο;  "ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ" (εδώ), εμφορούμενη από την ανιδιοτελή αγάπη μου για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, όπου μεταξύ άλλων, κατέστησα σαφές, ότι: 


1. Είμαι μια απλή ΕΛΛΗΝΙΔΑ πολίτης.

2. Δεν καθοδηγούμαι από κανένα κόμμα ή κίνημα.

3. Δεν εκπροσωπώ κανένα σωματείο, καμία ομάδα, κανέναν φορέα, εκτός από τον εαυτό μου.

4. ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΩ.

5. Είμαι αποφασισμένη να δώσω και τη ζωή μου για την ΠΑΤΡΙΔΑ.


Το μεσημέρι της Παρασκευής πλέον, λαμβάνω ένα σχόλιο από χρυσαυγήτη, στο οποίο γράφει: 


"Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 10  ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ"

Το σχετικό βίντεο εδώΣτην συνέχεια, ενημερώνομαι από φίλη, πως Ο Μιχάλης Πατσίκας, εκ των βασικών διοργανωτών των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και στέλεχος του κόμματος του "πατριώτη διεθνιστή Μίκη Θεοδωράκη" από την συχνότητα του συστημικού, μνημονιακού ΣΚΑΙ, εξαγγέλει γενική κινητοποίηση στο Σύνταγμα, την ίδια ώρα και μέρα με την δική μου ανακοίνωση. (Πηγή ) 


Θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω τους φίλους και τις φίλες αναγνώστριες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, και της προσωπικής μου σελίδας στο f.b., πως ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ με τους παραπάνω.

Το δικό μου προσκλητήριο, ήταν και είναι ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ, ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ.

Θα είμαι εκεί, στο Σύνταγμα, να καλοσωρίσω όλες τις φίλες και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου, και είναι πραγματικά αποφασισμένοι να δώσουμε έντιμο και ανιδιοτελή αγώνα, πέρα και πάνω από κόμματα.

Θα είμαι εκεί, χωρίς πατρώνες, χωρίς το promotion και την προβολή στα μεγάλα συστημικά διεφθαρμένα και διαπλεκόμενα κανάλια, μόνον  με την βαριά κληρονομιά που κουβαλάει κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ.


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Για τον Μίκη Θεοδωράκη, αξίζει να διαβάσετε αυτό εδώ

αττικα νεα

Σχόλια