Περασμένα μεγαλεία ομολογίας πίστεως των Γ.Ο.Χ για να θυμούνται οι νυν εξωνημένοι και να μαθαίνουν οι νεοαποτειχισμένοι...

Πηγή

Βοανεργές (2018, Μάρτιος-Απρίλιος). Ο Ιερός Αγώνας. Τεύχος 96, σελ. 40-45.
Πηγή

Βοανεργές (2018, Μάρτιος-Απρίλιος). Ο Ιερός Αγώνας. Τεύχος 96, σελ. 40-45.
Σχόλια

 1. Έτσι κρατήθηκαν οι Άγιες Παραδόσεις με φυλακή, με γενναιότητα, μέ θάρρος καί όλα γεννήματα τής ανόθευτης Αγίας Πίστης των Ορθοδόξων Χριστιανών.
  Δέν είπαν, πάμε τώρα στον νεοημερολογίτη Παπά να κάνουμε τη βάφτιση, και αργότερα όταν φτιάξουν τα πράγματα, φωνάζουμε τον Π. Νικηφόρο.
  Και ερχόμαστε στο σήμερα και οι ΓΟΧ ΘΝΠ καπηλεύονται τους αγώνες των τότε Πιστών καί ζητούν υπογραφές για να ιδρύσουν τις θρησκευτικές κοινότητες. Ο Κος Καλλίνικος , όταν το 2014 τον Οκτώβριο στον ΟΛΠ Πειραιά, στη συγκέντρωση για να τιμήσουν τους αγώνες των ΓΟΧ των παππούδων μας για τα 90 χρόνια ΓΟΧ, στο τέλος της παρουσίασης των αγώνων, είπε, "υπογράψτε τις υπεύθυνες δηλώσεις για να φτιάξουμε Εκκλησία"!! Φρίξον Ήλιε! !

  Και όταν εκανα την καταγγελία πως είναι άρνηση Πίστεως αυτή η κραυγή της μη Εκκλησίας για τη συγκέντρωση υπογραφών, βγήκαν κάποια φερέφωνα της Συνόδου, καί είπαν πώς "δεν κατάλαβες, ακόμη και εάν έτσι το είπε, δεν κατάλαβες τι εννοούσε"!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Την χρονιά που τύπωσαν τον ημεροδείκτη με την καρικατούρα και τον διαβήτη (νομίζω ήταν το 2013), ένας ρασοφόρος (δεν χρειάζεται να αναφέρω αν ήταν έγγαμος ή όχι), ήρθε σπίτι μου και μου ζήτησε να αντιδράσουμε για αυτή την βλασφημία, υποδεικνύοντάς μου και συγκεκριμένο τρόπο.
  Μετά από 3-4 χρόνια, ο ίδιος ρασοφόρος, μου είπε πως έγινε ένα ''σφάλμα'' και δεν χρειάζεται να το κάνουμε θέμα...
  Γεώργιος Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το έκανε θέμα ο γράφων στην σύνοδο - ιανουαριος 2013
   ενημέρωσα τηλεφωνικά τον αρχιεπίσκοπο k. και την επόμενη τα είπαμε στο ρόδον το αμάραντον με άλλους 5 επισκόπους [ και ο Δημήτριος Αμερικής ]
   Πρίν ενάμιση χρόνο ο αρχιγραμματέας φώτιος μου εγραψε σε μέιλ οτι ζήτησαν συγνώμη για το λάθος που σκανδάλισε τον κόσμο με παραπομπή σε link [ πάλι καλά ]

   Διαγραφή
  2. Δεν γνώριζα για την δημόσια συγγνώμη, οπότε σταματώ εδώ.
   Γεώργιος Κ.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.