Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Μια ζωή ανθέλληνες.... Αντισυγκέντρωση αναρχικών την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη - Φόβοι επεισοδίων


Σε αντισυγκέντρωση στο «συλλαλητήριο για τη Μακεδονία» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου καλούν ομάδες αντιεξουσιαστών. Συγκεκριμένα, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, από κοινού με την ομάδα «Μαύρο και Κόκκινο» και τη «Libertatia» καλούν σε συγκέντρωση την Κυριακή στις 13:00 στην Καμάρα.

Παράλληλα, μικροφωνική και συγκέντρωση για το Σκοπιανό και το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 18:00 στην Καμάρα, ενώ και το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου ομάδες αντιεξουσιαστών σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία, με αφετηρία την Καμάρα, στις 12:00.

Στο σχετικό κάλεσμά της, που δημοσιεύθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «το µακεδονικό ζήτηµα µε όλες του τις προεκτάσεις είναι βασικός άξονας συγκρότησης του ελληνικού εθνικισµού και του κράτους του».
«Οφείλουµε να παλέψουµε για µια κοινωνία που η διάκριση σε εθνότητες θα είναι αδιάφορη και δεν
θα αποτελεί αιτία πολέµων, σφαγών και διακρίσεων. (…) Αυτή η πάλη όµως αρχίζει σήµερα µε την αναγνώριση και ισοτιµία των µειονοτήτων, το δικαίωµα στον αυτοπροσδιορισµό, την αποεθνικοποίηση του δηµόσιου χώρου και βέβαια την εκδίωξη της εκκλησίας από αυτόν», αναφέρει η Αντιεξουσιαστική Κίνηση.

Το διαβάσαμε από το: Μια ζωή ανθέλληνες τα πρακτοράκια του Σόρος: Αντισυγκέντρωση αναρχικών την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη - Φόβοι επεισοδίων http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_3435.html#ixzz54YHPbaHz

3 σχόλια:

 1. Τι προτείνετε?
  Τι να κάνουμε? Ενημερώστε μας τι να θα πρέπει να κάνουμε.
  Αλλά και μην πτοείσθε Αυτά είναι αναμενόμενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εκείνοι την δουλειά τους, ...κι εμείς την δική μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Oι μπακουνινόπληκτοι χαρτογιακάδες ΑΚίτες καλά θα κάνουν να ελέγξουν τις καταβολές και τις διασυνδέσεις των εργατοπατέρων τους με μυστικές υπηρεσίες και στοές και μετά κηρύττουν αντίσταση και αντιεξουσία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.