Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Αυστραλία: Ηρθε η ώρα να παντρεύονται άνθρωποι του ίδιου φύλλου [ η Σορροκώσταινα θα μείνει απέξω;;] 

Ἱερὰ Ἀρχιεπισκοπὴ Αὐστραλίας: Ψηφίζοντας ΟΧΙ! διασφαλίζεται τὸ μέλλον τῶν παιδιῶν σας, τῶν ἐγγονῶν σας καὶ τῆς κοινωνίας μας!


Σχόλιο : Απειλές, κατάρες, αιώνια καταδίκη για όσους αδιαφορούν ή συνευδοκούν τοις τα τοιαύτα πράσσουσι, (βλ. Σόδομα, Α΄ κεφ Ρωμ. επ, Αποκάλυψη κτλ), δεν αρκούν για να ξυπνήσουν συνειδήσεις; Μετάνοια να δώσει ο Θεός, να μην ζήσουμε όσα διαβάζουμε στην πολιτική και εκκλησιαστική ιστορία.

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές,
Από τις 12 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, καλούμαστε από την Κυβέρνηση της Αυστραλίας, να ψηφίσουμε ταχυδρομικώς, κατά πόσο συμφωνούμε ή όχι να 
παντρεύονται άνθρωποι του ίδιου φύλου - δηλαδή άνδρας με άνδρα, και γυναίκα με γυναίκα.
Oι συνέπειες της αλλαγής του νόμου του Γάμου θα είναι σοβαρές αλλά και λυπηρές για όλους μας.
1. Αν δεν ψηφίσουμε ΟΧΙ – Θα χάσουμε την ελευθερία του λόγου. Θ’ αλλάξει ο νόμος, κι οι πιστοί θα απειλούνται όταν θα υποστηρίζουν τον παραδοσιακό γάμο μεταξύ ανδρός και γυναικός.
2. Αν δεν ψηφίσουμε ΟΧΙ – Θα χάσουμε την ελευθερία της θρησκείας. Θ’ αλλάξει ο νόμος, όπου τόσο οι κληρικοί όσο και οι διδάσκαλοι δεν θα μπορούν να διδάσκουν ελεύθερα την θρησκεία μας.
3. Αν δεν ψηφίσουμε ΟΧΙ  Θα χάσουμε δικαιώματα στα σχολεία. Θ’ αλλάξει ο νόμος, και υποχρειωτικά θα διδάξουν υπέρ της ομοφυλοφιλίας και άλλα ανήθικα μαθήματα.
Οι γονείς δεν θα μπορούν να διαμαρτυρηθούν ούτε να αποσύρουν τα παιδιά τους από τέτοιου είδους μαθήματα.
Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Στυλιανός, ζητά απ’ όλους εμάς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, να παρακαλούμε την Παναγία μας να προστατεύει όλους τους ανθρώπους από αυτή την παραπλάνηση της αλήθειας, και να ψηφίσουμε ΟΧΙ «ΝΟ» στο ψηφοδέλτιο που θα λάβουμε ταχυδρομικώς.

 Η Εκκλησία της Ελλάδος τι έχει κάνει για το θέμα;
 Το φυλλάδιο ΕΔΩ σε εκτυπώσιμη μορφή Pdf

ακτίνες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.