Οι Anonymous «έριξαν» την ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς


Οι Anonymous «έριξαν» την ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς«Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων» αναφέρουν στο μήνυμά τους προς την κυβέρνηση

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από χθες η ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με την ομάδα χάκερ Anonymous να ανακοινώνει μέσω facebook πως αυτή είναι υπεύθυνη για αυτό.


Το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών δεν «άνοιγε» καν για όποιον επιχειρεί να το επισκεφθεί, τουλάχιστον μέχρι τις 11 το πρωί της Κυριακής. 
Στο μήνυμα προς την κυβέρνηση οι «Anonymous Greece» καταφέρονται κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και προειδοποιούν: «Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!».

Αναλυτικά, το μήνυμα των Anonymous:

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,
Στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.
Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!
Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!


ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.
Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”
».


protothema.gr

Σχόλιο ιστολογίου:
Σύσσωμος ο Ελληνικός λαός βροντοφωνάζει στους φασίστες της κυβέρνησης:
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Μαζί με τους αστυνομικούς που ανακοίνωσαν την αντίδραση τους στην κυβέρνηση, προστέθηκαν οι Ανώνυμοι και όλοι εμείς οι ελεύθερες φωνές στο διαδίκτυο.
Οι πλειστηριασμοί θα είναι ο τάφος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν συνετιστούν προβλέπουμε ότι θα χυθεί πολύ αίμα, επειδή ο κάθε απελπισμένος που θα του έχουν πάρει το σπίτι, δεν θα έχει τίποτα άλλο να χάσει, αντίθετα η "άρχουσα τάξη", θα χάσει τα πάντα ...

Υ.Γ. για τον Ελληνικό λαό δεν υπάρχει καμία Τρόικα - κανένα μνημόνιο, όλα αυτά τα έχουν δημιουργήσει τα πολιτικά πρόσωπα από το 2009, τους μόνους που γνωρίζουμε σαν υπαίτιους αυτής της οικονομικής συμφοράς στη χώρα είναι όσοι υπέγραψαν στη Βουλή τους νόμους που εφαρμόζουν, από τον λαό όλοι αυτοί χαρακτηρίζονται ΠΡΟΔΟΤΕΣ, και όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα τότε θα πληρώσουν τα εγκλήματα τους, ας μην ξεχνάμε τους βαραίνει το αίμα όσων (περισσότεροι από 10000) έχασαν τη ζωή τους μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

    

Σχόλια