Υποχρεωτική άμισθη εργασία για μαθητές λυκείου σε hot spot...με αντάλλαγμα μόρια.  Η κυβέρνηση της Ελλάδας συνεχίζει του προκλητικούς της χειρισμούς σε θέματα παιδείας. Το υπουργείο παιδείας σε συνεργασία με το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής σκέφτονται να κατεβάσουν νομοσχέδιο το οποίο θα παρέχει επιπλέον μόρια 5% σε όσα παιδιά λυκείου θα εργάζονται εθελοντικά σε hot spots.
Βρε, δεν παίζονται οι γ…… αριστεροφασίστες.

Δεν τους σταματάει τίποτα.

ΔΥΟ Π……… ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΩΣΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ....

ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
 
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΟΣΩΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ... 
Καλλιόπη Σουφλή 


Υ.Γ.1. Κι όμως θα βρεθούν "γονείς" που θα στείλουν τα κωλόπαιδά τους να ξεσκατίσουν τους λάθρο.

Υ.Γ.2. Εξαιρούν τα ιδιωτικά σχολεία... δεν σας κάνει εντύπωση αυτό;
ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ…..Η κυβέρνηση της Ελλάδας συνεχίζει του προκλητικούς της χειρισμούς σε θέματα παιδείας. 


Το υπουργείο παιδείας σε συνεργασία με το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής σκέφτονται να κατεβάσουν νομοσχέδιο το οποίο θα παρέχει επιπλέον μόρια 5% σε όσα παιδιά λυκείου θα εργάζονται εθελοντικά σε hot spots.


Σύμφωνα με το υπουργείο παιδείας το πρόγραμμα θα έχει στην αρχή μία περίοδος πειραματικής δράσης σε λίγα σχολεία της χώρας και στην συνέχεια θα εφαρμοστεί στο σύνολό τους.  

Από το πρόγραμμα αυτό θα εξαιρεθούν τα ιδιωτικά σχολεία και τα ειδικά ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου τα επιπλέον μόρια θα δίνονται μόνο σε μαθητές που θα εργαστούν εθελοντικά για τουλάχιστον μία εβδομάδα και μόνο σε hot spot ή σε πολιτικό γραφείο και όχι σε άλλες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης όπως είναι οι δομές αστέγων ή τοξικομανών κτλ τκλ.


Με τον τρόπο αυτόν το υπουργείο θέλει να εντάξει το αίσθημα της αλληλεγγύης στην νέα γενιά αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να έχει σε κάθε παιδί και το άγχος που μπορεί να επιφορτιστεί στον βωμό του να συλλέξει περισσότερα μόρια.

Έτσι το υπουργείο δημιουργεί έμμεσα υποχρεωτική εργασία σε όλα τα παιδιά με μόνο σκοπό τα δωρεάν εργατικά χέρια.

attika nea

Πηγή

Σχόλια