ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΒΟΥΤΣΗ ΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: «Δεν υπάρχουν ορθόδοξοι λαοί, δεν είμαστε λαός ορθόδοξος» (ΒΙΝΤΕΟ)
Παρότι παραδέχθηκε ότι το 90% των Ελλήνων είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι θεωρεί ότι αυτό δεν μπορεί να είναι πρόκριμα της ταυτότητας των Ελλήνων στη μεταμνημονιακή εποχή διότι παραπέμπει σε συντηρητικές απόψεις του παρελθόντος όπως Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια.


Ελληνίδα μάνα, τέτοιο καθίκι... τέτοιο σκουπίδι, αποκλείεται να γέννησε...
Καμιά κουμουνίστρια άπατρις το ξέρασε...

ΚΑΡΙΟΛΗ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΒΟΥΤΣΗ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΡΙΖΩΣΕΤΕ.

Γ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΙΝΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,  ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Κι είχες και την Γεωργαντά, να σου λέει πως πρέπει να ψηφισουμε αυτή την κυβέρνηση, γιατί είναι η μόνη που μπορεί να σώσει την Ελλάδα...


Υ.Γ.2. Δεν μίσησα ποτέ μου άνθρωπο... όλοι εσείς όμως που ψηφίσατε και κυρίως  εσείς που ξαναψηφίσατε Τσίπρα, πρέπει να ξεκουμπιστείτε από την Ελλάδα...

ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Υ.Γ.3. Βλέπετε ακόμα τα βρωμοκανάλια τους;
Άφωνους άφησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης του δημοσιογράφους αλλά και τους τηλεθεατές της ΕΡΤ με τις θολές του δηλώσεις περί του θρησκεύματος των Ελλήνων.


Παρότι παραδέχθηκε ότι το 90% των Ελλήνων είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι θεωρεί ότι αυτό δεν μπορεί να είναι πρόκριμα της ταυτότητας των Ελλήνων στη μεταμνημονιακή εποχή διότι παραπέμπει σε συντηρητικές απόψεις του παρελθόντος όπως Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια.Αναφερόμενος στη συζήτηση για τις αλλαγές στην Παιδεία και την αντιπαράθεση για την Σημαία και την Αριστεία, τόνισε ότι η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική.


Είπε χαρακτηριστικά πως: «Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών. Δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί», και συμπλήρωσε: «Είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους λαούς, θρησκευτικά. Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος.
 (Δείτε στο βίντεο από το 05.40 και μετά)https://youtu.be/1nHjHnguJxwΗ θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι «ταλιμπάν της Ορθοδοξίας». Οι παραδόσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή τους», τόνισε.Αναφορικά με τις μαθητικές παρελάσεις σημείωσε: «δεν πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που δεν συμβαίνει πουθενά στην Ευρώπη. Πιστεύω πως και σε αυτό το θέμα θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος. Δεν το θεωρώ μείζον για την ελληνική κοινωνία σήμερα».


Παράλληλα σημείωσε ότι όπου αναδεικνύονται άριστοι μέσα από τη ζωή, μπορεί να μην έχουν δώσει το ίδιο στίγμα στο σχολείο.


Αναφορικά με το επεισόδιο με τον Ρουβίκωνα, τόνισε «δεν θα δώσω τροφή για αντιπαράθεση μεταξύ Σωμάτων της Αστυνομίας» και κατηγόρησε τη ΝΔ για κυνικές και έξαλλες δηλώσεις που δεν έχουν θέση στο δημόσιο διάλογο.

attika nea

Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις