ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ! Ήθελαν να καταργήσουν και την προσευχή!

Όλα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες, δεν είναι μόνο η παιδεία, είναι και η υγεία συν το επίμαχο το προεδρικό διάταγμα, απευθύνεται στα Αριστερά της φουσάτα μήπως και τα συγκρατήσει και δεν αποσυνδεθεί πλήρως σε ότι αφορά τη στήριξη της από την ελληνική κοινωνία.


Στην ουσία το νομοσχέδιο για την Παιδεία, πέραν από τις ρυθμίσεις, ήταν καθαρά ιδεοληπτικό, απευθύνεται σε συγκεκριμένο κομματικό ακροατήριο και όχι στην ουσία των προβλημάτων της Παιδείας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κακλαμάνης.Κακλαμάνη, όλη την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, θέλουν να καταργήσουν τα σκατόψυχα του Στάλιν...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, (δεν περιλαμβάνονται σ' αυτόν οι ελληνόφωνοι λοβοτομημένοι ραγιάδες), ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ...

ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ... 

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΥΝΕΝΑΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ...

Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε... γλυκιά μου...


Καλλιόπη Σουφλή


Την αποκάλυψη ότι στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν η κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης στο ραδιοφωνικό σταθμό real fm, αλλά όπως είπε, επεστράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για λόγους αντισυνταγματικότητας.
«Το κουμπί σε αυτό το προεδρικό διάταγμα δεν ήταν η σημαία, μέσα στο ίδιο προεδρικό διάταγμα ήταν και η κατάργηση της πρωινής προσευχής. Αλλά, στο κομμάτι αυτό υπήρχαν πολλές παρατηρήσεις από το Συμβούλιο της Επικρατείας πάνω στις οποίες σύμφωνα με πληροφορίες πάτησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το έστειλε πίσω το συγκεκριμένο κομμάτι. Εκεί κυρίως στόχευαν, απευθύνονται στα Αριστερά κομματικά τους φουσάτα, όσα τους έχουν απομείνει» είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:


«Το άλλο είναι κομμάτι συνδεδεμένο με τη μαθητική ιστορία αυτού του τόπου, με τα ήθη και τα έθιμα αυτού του τόπου. Η άμιλλα και ο συναγωνισμός μεταξύ των μαθητών και του Δημοτικού και κυρίως Γυμνασίου και Λυκείου σχετικά με ποιος κρατά τη σημαία. Αυτά τα πράγματα δεν είναι βεβαίως το κυρίως θέμα που αυτήν τη στιγμή καίει την ελληνική κοινωνία αλλά σίγουρα είναι μία προσβολή στην ιστορία αυτού του τόπου».«Σε ανύποπτο χρόνο, εγώ είχα προβλέψει ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή όπου μη έχοντας πλέον η συγκεκριμένη κυβέρνηση κανένα Αριστερό οικονομικό αφήγημα, αφού σε όλα έχει πει ναι χωρίς μάλιστα καμία αντίσταση στην ουσία, θα έκανε μία επίθεση θεσμικού τύπου για την οποία οι τροϊκανοί και η γραφειοκρατία των Βρυξελλών ουδόλως ενδιαφέρονται, προκειμένου να απευθυνθεί στο Αριστερό της ακροατήριο.


Όλα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες, δεν είναι μόνο η παιδεία, είναι και η υγεία συν το επίμαχο το προεδρικό διάταγμα, απευθύνεται στα Αριστερά της φουσάτα μήπως και τα συγκρατήσει και δεν αποσυνδεθεί πλήρως σε ότι αφορά τη στήριξη της από την ελληνική κοινωνία.


Στην ουσία το νομοσχέδιο για την Παιδεία, πέραν από τις ρυθμίσεις, ήταν καθαρά ιδεοληπτικό, απευθύνεται σε συγκεκριμένο κομματικό ακροατήριο και όχι στην ουσία των προβλημάτων της Παιδείας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κακλαμάνης.

attika nea

Πηγή

Σχόλια