ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ!!! Τηλεθέαση: Ο ημιτελικός του Survivor άγγιξε το 77,6% & o τελικός το 78,2%!!!!!
Την ώρα που οι θεσμοί φθίνουν καθημερινά και οι παθογένειες στο δημόσιο βίο πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο......

Την ώρα που οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας πληθαίνουν καθημερινά και το μέτωπο της ανεργίας των νέων ανθρώπων διευρύνεται απειλητικά......

Υπάρχουν δυστυχώς πολίτες σε αυτή την χώρα, οι οποίοι επιλέγουν τον τρόπο αυτό, προκειμένου έτσι να δηλώσουν, καταγράψουν την αγωνιστική (?) παρουσία και την ενεργό διάθεση, συμμετοχή τους στο γίγνεσθαι της χώρας.
 
  Κύριε Μακρίδη, οι νεοέλληνες, δεν διαφέρουν σε τίποτα από ένα νεκροταφείο αυτοκινήτων, από ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο, από ένα λεηλατημένο παλιό αριστοκρατικό ξενοδοχείο.
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.

Και η πληρωμή, έρχεται συντόμως και φορά... αλυσσίδες.

Σ' αυτόν τον "λαό" δεν του πρέπει καμία ανοχή.
Η ήρα απ' το στάρι χωρίστηκε.
 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό της ανάρτησης, αντικατροπτρίζει το 90% αυτού του λαού...
Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Την ώρα που το κοινωνικοπολιτικό σύστημα "αποσυντίθεται" απειλητικά υπό το βάρος των συσσωρευμένων κυβερνητικών λαθών, αδιεξόδων των τελευταίων (8) ετών της κρίσης......Την ώρα που οι θεσμοί φθίνουν καθημερινά και οι παθογένειες στο δημόσιο βίο πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο......


Την ώρα που οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας πληθαίνουν καθημερινά και το μέτωπο της ανεργίας των νέων ανθρώπων διευρύνεται απειλητικά......Υπάρχουν δυστυχώς πολίτες σε αυτή την χώρα, οι οποίοι επιλέγουν τον τρόπο αυτό, προκειμένου έτσι να δηλώσουν, καταγράψουν την αγωνιστική (?) παρουσία και την ενεργό διάθεση, συμμετοχή τους στο γίγνεσθαι της χώρας. 


Διερωτώμαι ειλικρινά για τα κίνητρα μιας τέτοιας αγελαίας συμπεριφοράς, δεδομένου ότι τα κίνητρα του τηλεοπτικού σταθμού αλλά και αυτά των παικτών ήταν εξ' υπαρχής αναγνωρίσιμα, κατανοητά και σεβαστά. 


Ήτοι άπλετος τηλεοπτικός χρόνος για τον σταθμό, συνυφασμένος με τηλεθέαση και υψηλά έσοδα διαφήμισης, αγορά χρόνου προβολής και προσδοκία εφήμερης δόξας για χψζ λόγους για τους δε, με πιθανό ανταποδοτικό όφελος στο χρόνο!!!

  

Την ανοχή σας παρακαλώ. 

Ειλικρινά!!!!

*** Πολιτικός Επιστήμων - Τεχ.Γεωπόνος - Παιδαγωγός
attika  nea

Σχόλια