Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΚΟΡΟΙΔΑ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Όπως ξέρετε πλέον και το έχουμε γράψει αναλυτικά σε πολλά μας άρθρα, δεν πρόκειται για μετανάστες αλλά για μια οργανωμένη εισβολή στην Ευρώπη για την ολοκληρωτική καταστροφή της. Οργανωμένη πλέον η Ευρωπαϊκή Ένωση μεταφέρει την μισή Αφρική με ειδικά πλοία από την Λιβύη μέσω της Ιταλίας στην Ευρώπη, αυτό το ξέρει πλέον όλος ο κόσμος και το τονίζει αυτός ο Αφρικανός που ανέβασε στο Youtube αυτήν την ομιλία του ξεσκεπάζοντας όλο το βρώμικο παιχνίδι της Νέας Τάξης με τους λαούς μας.

Ο Serge Menga, ένας Αφρικανός, μιλώντας στην κάμερα παρουσίασε με ειρωνικό-χιουμοριστικό τρόπο την τραγική αφέλεια των γηγενών Γερμανών που αποδέχονται χάρη μιας δήθεν εξωπραγματικής προοδευτικότητας όλο αυτό το εγκληματικό καρκίνωμα μέσα στους κόλπους τους. Όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα για να χτυπήσουν αυτήν την εγκληματικότητα, αλλά για μην χαρακτηριστούν ρατσιστές και ξενοφοβικοί(αυτή η μόδα έχει προσβάλει και τους Έλληνες), την χρηματοδοτούν και από επάνω.
Οι μαρτυρίες αυτού του Αφρικανού είναι από προσωπικές εμπειρίες που είχε στις επαφές του με διάφορους λαθρο Αφρικάνους, Αφγανούς, Πακιστανούς, Ιρακινούς και λοιπά.
Περιληπτικά θα σας αναφέρουμε τι ακριβώς λέει στο βίντεο.
«Παιδιά δεν μπορείτε τίποτα πλέον να κάνετε. Πρόσφατα πάλι δεν ακούσατε; Πέντε άντρες λαθρο έριξαν μια γυναίκα από το ποδήλατο τραυματίζοντας την σοβαρά. Την άλλη φορά μέσα στο μετρό σπρώξανε μια κοπέλα από τις σκάλες. Η αστυνομία έκανε μια αναφορά και τους άφησε ελεύθερους χωρίς καμιά τιμωρία. Είναι για γέλια. Είμαστε πολύ καλά πληροφορημένοι για τους νόμους σας, μας έχουν ενημερώσει και μας έχουν πει κάθε λεπτομέρεια για το πώς να φερόμαστε ώστε να αποφύγουμε μελλοντική δίκη.
»Η εντολή είναι, μόλις μπλέξουμε να απευθυνθούμε στους δικούς μας δικηγόρους διότι μην ξεχνάτε, εμείς οι μετανάστες έχουμε ειδική μεταχείριση. Μπορεί να μην έχουμε λεφτά αλλά μας παραχωρούν τους δικούς μας δικηγόρους και μας δίνουν και μισθό χωρίς να κάνουμε τίποτα, 300 ευρώ το μήνα. Αν δουλέψω και λίγες ωρίτσες παραπάνω περνάω μπέικα και αυτά(τα χρήματα) δεν θα τα έπαιρνα ούτε στο όνειρό μου στη χώρα μου.


»Εξάλλου, τι θέλετε, εμάς δεν μας ενδιαφέρει και δεν έχουμε καμία σχέση με τους δικούς σας τους νόμους. Οι δικοί μας οι νόμοι θα επικρατήσουν σε λίγο καιρό εδώ.
»Εσείς έχετε τη δική σας θρησκεία, κουλτούρα και νόμους. Αυτά εμάς δεν μας αφορούν διότι έχουμε άλλη θρησκεία, άλλη κουλτούρα και άλλους νόμους. Οι άντρες σας είναι χωρίς αρχ*** και η αστυνομία σας είναι για γέλια. Τους βλέπουμε και τους φτύνουμε απλά. Όποιον θέλω μπορώ να τον πλακώσω στο ξύλο και στο δικό σας το κράτος κανείς δεν μπορεί να με κάνει τίποτα. Οι πολιτικοί σας, σας κοροϊδεύουν και το σύστημά σας δεν λειτουργεί πουθενά.
»Δουλεύατε τόσα χρόνια σαν σκλάβοι, κάνατε οικονομίες κλπ, πληρώνατε για σύνταξη και σήμερα καταλήγετε από τα σκουπίδια να μαζεύετε μπουκάλια και κουτιά και να τα εξαργυρώνετε για να βγάλετε κανένα φράγκο γιατί σας έχουν κόψει τις συντάξεις.
»Οι πολιτικοί σας όλο υπόσχονται ότι θα σας τα κάνουν όλα καλύτερα, αλλά είναι όλοι ξεπουλημένοι. Άδικα πηγαίνετε στις εκλογές και ψηφίζετε.
»Καταλάβετε ένα πράγμα: σκασίλα μου για τους νόμους σας, σκασίλα μας για την κουλτούρα σας και για τη νοοτροπία σας. Δεν δίνουμε δεκάρα για την αστυνομία σας διότι δεν τη φοβάμαι, οι δικαστές σας είναι ξεπουλημένοι και, αστυνομία και δικαστικό σώμα εργάζονται μαζί με τις νεοταξικές κυβερνήσεις.
»Εμεί ήρθαμε εδώ και θα αλλάξουμε τα φώτα στη Γερμανία, όπως έγινε ήδη στη Γαλλία και επίσης στο Βέλγιο και στην Ολλανδία. Ισλάμ και Σαρία θα σας περιμένει.»
Και αυτά που αναφέρει ο Ο Serge Menga με ειρωνικό τρόπο στο βίντεο, μπορείτε να δείτε στο επόμενο βίντεο ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ένας Αφγανός, γνωστός στην αστυνομία για την άθλια συμπεριφορά του απέναντι στους Γερμανούς χαμογελά όταν συλλαμβάνεται από την αστυνομία διότι ξέρει ότι και πάλι θα τον αφήσουν ελεύθερο σε λίγη ώρα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.