Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Η επερχόμενη Μ. Σύνοδος = Το νερό του Καματερού για πάσα νόσο…
+ΙΓΖ
«Οι αποτειχισμένοι  αγιορείτες  αλλά και οι ΓΟΧ,  δηλώνουν  ότι  περιμένουν την  Μ. Σύνοδο των ορθοδόξων  η οποία  θα  καταδικάσει  την Ληστρική  της Κρήτης»

Αυτό όμως, όπως το έχουν  στο μυαλό τους  δεν πρόκειται  να γίνει ποτέ.

Οι  Οικουμενικές Σύνοδοι είχαν κληρικούς  και επισκόπους  που είχαν  υιοθετήσει  αιρετικές  δοξασίες, γι’ αυτό  και  διήρκεσαν  πάνω από ένα χρόνο, μέχρι να  υπογράψουν  στο τέλος  όλοι  την ίδια πίστι,  αλλέως θα είχαν τελειώσει σε 10 μέρες.
Κατά δεύτερον  ρωτώ:  σήμερα  οι ΓΟΧ  δεν έχουν  αρκετούς επισκόπους  σε όλο τον κόσμο ώστε  να  καταδικάσουν  την  Ληστρική της Κρήτης; 
Μήπως  στο Κολυμπάρι  κήρυξαν κάποια καινούργια αίρεση  δυσνόητη  και ως εκ τούτου  επιφυλάσσονται;;                                                       
 Η Ληστρική επικύρωσε όλες τις αρχαίες αιρέσεις, τις νεότερες προτεσταντικές,  συν την Βλασφημία του ΠΣΕ που Αρνείται  τον Μοναδικό Σωτήρα Χριστό, αναγνωρίζοντας  σωτηρία  σε  άλλους  ψευδοθεούς και είδωλα.

Περαιτέρω έχουμε την εξής  απορία:  Πρέπει  υποχρεωτικά  να ενταχθούν στους ΓΟΧ και  2-3 επίσκοποι  πρώην οικουμενιστές, για να έχει κύρος  η καταδίκη  εναντίον της Ληστρικής;;                                                 
Και αν υποθέσουμε  ότι  κόβουν  2-3 επίσκοποι  από τον Οικουμενισμό,   
τότε  έχουμε πάλι  τα εξής τινά:

1.Απο που προκύπτει  ότι  αυτοί  οι  2 επίσκοποι   οι οποίοι  θα ενταχθούν   στους ΓΟΧ,  θα  υπερκεράσουν  τους  50 επισκόπους , [ συνολικά  από όλες  τις  αδελφές εκκλησίες ] των ΓΟΧ, ώστε να τους δώσουν το βάρος  μιας Μ. Συνόδου;

2.Ακόμα και τότε  πάλι θα πούν: περιμένουμε κι άλλους  να κόψουν….

3.Ποιος σας είπε ότι   θα έρθουν  να ενταχθούν στους ΓΟΧ;;  Απόδειξη  ο Αρτέμιος  της Σερβίας, ο οποίος  αποτειχίστηκε, αλλά  Μόνο για ΓΟΧ  δεν θέλει ν’ ακούσει, γι’ αυτό και χειροτόνησε μόνος του  επισκόπους, ιδρύοντας την δική του Σύνοδο. Σημειωτέον, εκτός από τους ΓΟΧ τον προσέγγισαν  και  από  την Σλάβικη εκκλησία του αρχιεπισκόπου Τύχωνος, αλλά και πάλι η απάντηση  ήταν αρνητική.

4.Ποιό ημερολόγιο θα ακολουθούν; 

5.Τέλος για την σύγκληση της Μ. Συνόδου

Ο Αμνός  στο  δισκάριο  είναι ο Χριστός.

Αλλά και το πολλοστημόριο  του  Αμνού, επίσης ΟΛΟΣ ο Χριστός είναι.

Συνεπως  και η απόφαση  η δική σας - ΓΟΧ είναι  απόφαση  της Εκκλησίας.

Εν κατακλείδι, η διαφορά μας  έγκειται  στο  ότι ο γράφων είναι ρεαλιστής, λόγω πείρας  από ΓΟΧ  καταστάσεις  και δεν  ζεί  σε  εκκλησιαστικούς  κόσμους  μαγικούς και ονειρεμένους.  

Κλείνω  αναφορικά  με τους αποτειχισμένους αγιορείτες
Ο δείνα πρώην  εσφιγμενίτης, [ δεν γράφω  όνομα ]  ο οποίος προσχώρησε στο  ρεύμα των αποτειχισμένων  αγιορειτών, με  επισκοπή την Καψάλα,   τους έχει κάνει τα μυαλά κρέμα, αναφορικά με τις  αντικανονικές  χειροτονίες  των ΓΟΧ  με αποτέλεσμα  την  σημερινή  κατάσταση.
Δηλαδή:  Αντί  οι  σύγχρονοι αποτειχισμένοι αγιορείτες  ν’  αποκτήσουν επικοινωνία  με άλλους κελιώτες,  ΓΟΧ  που έχουν τα ίδια φρονήματα, [ γράφε Κερασιά στο κελί του αγίου Γεωργίου κλπ] δημιούργησαν  την δική τους  Σέκτα, λες  και πριν από αυτούς δεν υπήρχε ορθοδοξία και Χριστός  στον κόσμο.
Να υποθέσουμε ότι βάση κανόνων  οι αντικανονικές χειροτονίες των ΓΟΧ στην Αμερική  είναι  όντως αντικανονικές.
Τότε επίσης βάση κανόνων  και μισού Πηδαλίου  η  «ιερωσύνη»  της διοικούσας εκκλησίας και του αγίου όρους  η οποία προέρχεται από σχισματικούς, από Μασόνους, από καραμπινάτους αιρετικούς  και από βλασφημους  οικουμενιστές που αρνήθηκαν τον Μοναδικό Σωτήρα Χριστό… κλπ κλπ κλπ μπορείτε να μας αποδείξετε ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ;;;;;;;; [ βάση κανόνων πάντα αγαπητοί  ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.