Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Είναι όντως ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της Νταϊάνας; Μίλησε στα 80 του, λίγο πρίν πεθάνει...Αποτέλεσμα εικόνας για JOHN HOPKINS AGENT
("ΟΛΟΙ" ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ...)
Mάς χωρίζει ήδη μία εβδομάδα, από την ανάρτηση στο 'youtube' της φοβερής ομολογίας του πρώην πράκτορος της 'MΙ-5', John Hopkins, ότι εκείνος οργάνωσε την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της πριγκίπισσας Νταϊάνας, με εντολή των ...Ανακτόρων ! 
Αποτέλεσμα εικόνας για JOHN HOPKINS AGENT


Αποτέλεσμα εικόνας για JOHN HOPKINS AGENT
Ο πρώην πράκτορας ήδη άρρωστος βαριά στα 80 του, είπε, ότι από το 1973 έως και το 1999 είχε ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ κατ’ εντολήν 23 ανθρώπους(!!!) πολιτικούς, δημοσιογράφους, ακτιβιστές κλπ. και ότι η πριγκίπισσα ήταν η μόνη γυναίκα!

 Σχετική εικόνα
Η ουσία είναι ότι το ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ «Κράτος Δικαίου» και η «Διαφάνεια», δεν έδωσαν αμέσως στην δημοσιότητα τις θέσεις στις οποίες υπηρέτησε ο τέως πράκτορας.

Σχετική εικόνα
Όπως προκύπτει απο ορισμένες αγγλικές ιστοσελίδες, η Νταϊάνα στοχοποιήθηκε ΟΧΙ μόνο απο το αγγλικό Παλάτι, επειδή εμφανιζόταν φιλικώς διακείμενη προς τους Παλαιστινίους, ενώ ήταν γνωστή ευρέως η σχέση της με τον μουσουλμανικού θρησκεύματος Αιγύπτιο μεγιστάνα Ντόντι Άλ Φαγιέντ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για princess diana
Δεν υπήρχε καμμία περίπτωση, να επιτραπεί να "προκύψει" διάδοχος του αγγλικού στέμματος, απο έναν Αιγύπτιο μουσουλμάνο πατέρα...

Σχετική εικόνα
[Όσοι επιθυμούν αναλυτικώτερα να ακούσουν γιά το θέμα, άς δούνε το ακόλουθο 'λίνκ' στο 'youtube'.ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.