Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΕΛΟΣ! Πως θα καταβάλλονται οι μισθοί – Η απόφαση Τσακαλώτου – Αχτσιόγλου


 
Όπως σημειώνει το υπουργείο, η καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους θα περιορίσει φαινόμενα μη καταβολής αποδοχών, δίνοντας τη δυνατότητα για πιο αποτελεσματικό έλεγχο και καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ.


ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ... ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!

ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.


ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλλιόπη Σουφλή


Με Κοινή Υπουργική Απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, καθιερώνεται πλέον από την 1η Ιουνίου 2017 η υποχρεωτική καταβολή από τους εργοδότες των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μισθωτών.


Σε εργοδότες που τυχόν παραβούν την υποχρέωση καταβολής των αποδοχών των εργαζομένων αποκλειστικά σε τραπεζικό λογαριασμό τους, θα επιβάλλονται κυρώσεις από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.


Όπως σημειώνει το υπουργείο, η καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους θα περιορίσει φαινόμενα μη καταβολής αποδοχών, δίνοντας τη δυνατότητα για πιο αποτελεσματικό έλεγχο και καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας:


Υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου και του Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με ημερομηνία έναρξης ισχύος την 1η Ιουνίου 2017, με την οποία καθιερώνεται η υποχρεωτική καταβολή από τους εργοδότες των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικάστους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μισθωτών.

Σε εργοδότες που τυχόν παραβούν την υποχρέωση καταβολής των αποδοχών των εργαζομένων αποκλειστικά σε τραπεζικό λογαριασμό τους, θα επιβάλλονται κυρώσεις από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Η καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους θα περιορίσει φαινόμενα μη καταβολής αποδοχών, δίνοντας τη δυνατότητα για πιο αποτελεσματικό έλεγχο και καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.

αττικα  νεα

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.