Ομολογία Αραβα: μας πληρώνετε για να σας κατακτήσουμεΤην ίδια ώρα που οι κάτοικοι των ευρωπαϊκών χωρών, ( και πολλοί της Ελλάδος) αγωνίζονται μέσα σε μια μεγάλη οικονομική κρίση να βγάλουν τα καθημερινά τους έξοδα, αυτοί οι μουσουλμάνοι που έρχονται τα βρίσκουν όλα έτοιμα , τους δίνουν σπίτια, καθημερινά γεύματα ακόμα και σχολική επιμόρφωση χωρίς να είναι αναγκασμένοι να δουλέψουν και δεν πληρώνουν τίποτα. Κορόιδα Ευρωπαίοι!

Αυτοί που έρχονται στην Ευρώπη, όπως ομολογεί ο Άραβας, στις δικές τους χώρες δεν θα μπορούσαν ούτε τις… κατσίκες να συντηρήσουν. Για παράδειγμα, ας πάρουμε την Σουηδία. Σήμερα ήδη στην χώρα αυτή υπάρχουν και λειτουργούν 500 μουσουλμανικές ενώσεις και κοινότητες. 

Όλοι αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, έχουν συνειδητοποιήσει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ;
.....
Καλλιόπη Σουφλή
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σήμερα στην Ευρώπη ζούνε περίπου 50 εκατομμύρια μουσουλμάνοι από τους οποίους το 80% ζει στις πλάτες των Ευρωπαίων.


Το εντυπωσιακό είναι πως όλα αυτά τα αναφέρει ένας μουσουλμάνος σε ένα μεγάλο αραβικό κανάλι. Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν, οι Ευρωπαίοι σήμερα έχουν εξαναγκαστεί να πληρώνουν μέσω των φόρων όλα τα έξοδα της κατευθυνόμενης μαζικής μετακίνησης των μουσουλμάνων στις χώρες τους.

Την ίδια ώρα που οι κάτοικοι των ευρωπαϊκών χωρών, ( και πολλοί της Ελλάδος) αγωνίζονται μέσα σε μια μεγάλη οικονομική κρίση να βγάλουν τα καθημερινά τους έξοδα, αυτοί οι μουσουλμάνοι που έρχονται τα βρίσκουν όλα έτοιμα , τους δίνουν σπίτια, καθημερινά γεύματα ακόμα και σχολική επιμόρφωση χωρίς να είναι αναγκασμένοι να δουλέψουν και δεν πληρώνουν τίποτα. Κορόιδα Ευρωπαίοι!

Αυτοί που έρχονται στην Ευρώπη, όπως ομολογεί ο Άραβας, στις δικές τους χώρες δεν θα μπορούσαν ούτε τις… κατσίκες να συντηρήσουν. Για παράδειγμα, ας πάρουμε την Σουηδία. Σήμερα ήδη στην χώρα αυτή υπάρχουν και λειτουργούν 500 μουσουλμανικές ενώσεις και κοινότητες. 

Σύμφωνα με τις νέες νομικές αντιλήψεις που έχουν επικρατήσει για μια πολυπολιτισμική κοινωνία, το κράτος πρέπει να παρέχει τα πάντα σε αυτούς τους μουσουλμάνους αδιαφορώντας αν οι ίδιοι οι πολίτες του στερούνται βασικά αγαθά. 


Το πράγμα λειτουργεί ως εξής:
Ο αρχηγός σε μια από αυτές τις κοινότητες, συνήθως ο ιμάμης , κάνει αναφορά στο κράτος όπου αναφέρει τις ανάγκες που έχει για την συντήρηση της κοινότητας και το θρησκευτικό της κέντρο. Σε αυτές τις αναφορές παρουσιάζονται πάντα ψεύτικα στοιχεία. 

Το πως γίνεται η απάτη φαίνεται από το κάτωθι χαρακτηριστικό παράδειγμα :
Ο ιμάμης ζήτησε από τις κρατικές αρχές οικονομική στήριξη για να προσλάβει καθαρίστριες να καθαρίσουν το θρησκευτικό του κέντρο. Οι αρχές του πρόσφεραν τους μισθούς κάποιων μηνών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του , αυτός όμως έπαιρνε τα λεφτά και αντί να προσλάβει καθαρίστριες, έβαλε το χαρέμι του να καθαρίζει το ναό.

Στην συνέχεια, εκμεταλλευόμενος τους νόμους της Σουηδίας για τις χωρισμένες γυναίκες όπου το κράτος τους δίνει πολλά επιδόματα ακόμα και τις πληρώνει και το ενοίκιο του σπιτιού, έβαλε δυο από τις γυναίκες του να χωρίσουν εικονικά και έτσι έπαιρναν τα κρατικά επιδόματα ενώ το σπίτι που τους παρείχε το κράτος το ενοικίασαν σε άλλους και καρπούνταν το ενοίκιο στη μαύρη αγορά.

Αλλά το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι μουσουλμάνοι που ήρθαν στην Ευρώπη φάνηκε, όπως αναφέρει ο Άραβας του βίντεο όταν επισκέφτηκε σε κάποιες ευρωπαϊκές φυλακές ομόθρησκους του, που είχαν καταδικαστεί για βιασμούς και άλλα φρικτά εγκλήματα. Αυτοί, όχι μόνο δεν είχαν μετανιώσει, αλλά είχαν και απαιτήσεις να τους χορηγούνε… ειδικά γεύματα τύπου χαλάλ και άλλα.

Όσο για το πως βλέπουν τη θρησκεία τους φανερώθηκε όταν απευθύνθηκε σε κάποιους ιμάμηδες που τους πρότεινε αντί να κάνουν το πρωί κατηχητικό να το κάνουν το απόγευμα γιατί το πρωί τα παιδιά πάνε στο σχολείο, αυτοί αρνήθηκαν τότε και αυτός με έκπληξη διαπίστωσε τότε ότι ο λόγος της αρνήσεως τους ήταν ότι το απόγευμα τους έπιασε επ αυτοφώρω να παρακολουθούν …. πορνό ταινίες.


https://youtu.be/WpZ0kxA9BD0  Δεῖτε τά ὑπόλοιπα βίντεο (γιά νά σᾶς ἀνέβῃ τό αἷμα στό κεφάλι,τό λιγώτερον) ΕΔΩ 

attika nea

Πηγή


 Νεώτερη ανάρτηση

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΟ

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ «Ο ΔΡΟΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


 Με αργά αλλά σταθερά βήματα προχωράει το σχέδιο των νεοταξιτών –που υλοποιείται από τους ντόπιους λακέδες τους- για εγκατάσταση των λεγομένων «προσφύγων» σε διαμερίσματα, με όλα τα κομφόρ κι όλα τα έξοδα πληρωμένα (την επίπλωση, τον εξοπλισμό των διαμερισμάτων, τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, τα κοινόχρηστα και την αποκατάσταση τυχόν ζημιών μετά το πέρας της σύμβασης).


Με αργά αλλά σταθερά βήματα προχωράει το σχέδιο των νεοταξιτών –που υλοποιείται από τους ντόπιους λακέδες τους- για εγκατάσταση των λεγομένων «προσφύγων» σε διαμερίσματα, με όλα τα κομφόρ κι όλα τα έξοδα πληρωμένα (την επίπλωση, τον εξοπλισμό των διαμερισμάτων, τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, τα κοινόχρηστα και την αποκατάσταση τυχόν ζημιών μετά το πέρας της σύμβασης).
Έτσι, μετά από τον… πρωτοπόρο δήμο Λειβαδιάς και τον δήμο Λάρισας που ακολούθησε, έρχεται ο Δήμος Τρικκαίων, να μπει στο μεγάλο κόλπο.


Με ομόφωνη απόφασή του, λοιπόν, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων αποφάσισε να μετάσχει στο πρόγραμμα «Παροχή στήριξης στην Ελλάδα για την υλοποίηση του προγράμματος μετεγκατάστασης και την αύξηση της ικανότητας υποδοχής αιτούντων άσυλο» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, κι έτσι –σε πρώτη φάση, γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλες- θα μεταστεγαστούν περίπου 400 «προσφυγάκια» σε 70 οικίες (διαμερίσματα ή μονοκατοικίες).

Μάλιστα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, τα σπίτια στα οποία θα εγκατασταθούν τα «προσφυγάκια» δεν θα’ ναι «ότι κι ότι», αλλά θα πρέπει να πληρούν τις εξής προδιαγραφές:
– να έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά όπως ορίζει ο ελληνικός νόμος (π.χ. ενεργειακό, ηλεκτρολόγου, μηχανικού)
– να έχουν καλές συνθήκες υγιεινής, φρέσκο και επαρκή εξαερισμό, φως
– να υπάρχει πρόβλεψη για επαρκή θέρμανση, κλιματισμό και ζεστό νερό
– να βρίσκονται σε κατάλληλη τοποθεσία ώστε να διασφαλίζεται η πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες
– να έχουν επαρκή χώρο διαβίωσης μέχρι 6 άτομα (δηλ. κατά μέσο όρο 60 – 90 τ.μ.)
– να είναι προσβάσιμα σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.
– να βρίσκονται κατά προτεραιότητα εντός αστικού ιστού
– να υπάρχει σύνδεση με αστική συγκοινωνία.

Αυτά βεβαίως τα νέα κάνουν το γύρο του κόσμου κι όπως έχουμε πληροφορηθεί έγιναν ήδη γνωστά στην Τουρκιά, όπου οι ενδιαφερόμενοι κάνουν… ουρές για να’ ρθουν στον ελληνικό… παράδεισο και να ζήσουν –τζαμπέ!- τον… μύθο τους!
(ΥΓ): Τι ωραία που θα’ τανε να προβλέπονταν τέτοια πράματα και για τους απόρους και αστέγους Έλληνες! Αλλά, στο μνημονιακό ψευδοκράτος Ελλαδιστάν-Μπανανιστάν, τέτοιες αποκλειστικότητες είναι μόνο για τα «προσφυγάκια»!
Γι’ αυτούς, μόνο το… ξενοδοχείον «Έξω μαλάκες στ’ αστέρια»!!!

αττικα νεα
Πηγή

Σχόλια