ΣΟΥΗΔΙΑ - Πυρπόλησαν το μεγαλύτερο ΤζαμίΕφόσον ξεκινήσει ο θρησκευτικός πόλεμος όπως  έχουν προβλέψει πολλά γεωπολιτικά ινστιτούτα για την ΕΕ , τέτοιου τύπου φαινόμενα δυστυχώς θα αποτελούν ένα επικίνδυνο φαινόμενο απειλώντας την ζωή πολλών ανθρώπων.
Από την άλλη πλευρά όμως η  φιλειρηνική και ήσυχη Σουηδία είναι ένα απτό παράδειγμα τι ακριβώς αναμένει την Ευρώπη το επόμενο διάστημα από μια μεγάλη μερίδα ακραίων μουσουλμάνων μεταναστών  οι οποίοι προσπαθούν να μετατρέψουν την  Ευρώπη  σε Συρία.
Πριν μερικούς μήνες εκατοντάδες μουσουλμάνοι μετανάστες πετούσαν πέτρες, έκαιγαν αυτοκίνητα και έσπαγαν  παράθυρα, προκαλώντας χάος σε μια χώρα οργανωμένη όσο καμία άλλη στην Ευρώπη. Οι ίδιοι έχουν ξεκινήσει και επιτίθενται και στο μετρό , κλείνοντας τους Σουηδούς πολίτες στα σπίτια τους.
Στη Σουηδία, οι επικριτές των πολιτικών της πολυπολιτισμικότητας αυξήθηκαν δραματικά και οι ίδιοι επιτίθενται στους νόμους για τη μετανάστευση, καθώς και στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για ανικανότητα.
Ζουν στην περιοχή τους, και αισθάνονται ότι η περιοχή είναι δική τους. Και όταν φτάνει η αστυνομία, αισθάνονται ότι είναι απρόσκλητη στην «χώρα» τους. Αυτό που θα ξεκινήσει σε αυτήν την χώρα θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη ταχύτατα.

Τα βίντεο εδώ... κι εδώ...

pentapostagma

Σχόλια