Για όσους βαριούνται να διαβάσουν το 4ο μνημόνιο, ας διαβάσουν μόνο αυτά


φωτο: ο ψεύτης αναλύει στους δημάρχους Σίμο Δανιηλίδη και Θόδωρο Παπαδόπουλο, πώς θα κρεμάσει τους μερκελιστές, που ήθελαν να ξεπουλήσουν την ΕΥΑΘ.
Δύο χτυπητές κωλοτούμπες ΣΥΡΙΖΑ που συμπεριλαμβάνονται στο 4ο μνημόνιο:
"116. Το ΤΑΙΠΕΔ θα ξεκινήσει διαδικασίες προμήθειας για την πρόσληψη συμβούλων για τους εναπομείναντες διαγωνισμούς του Προγράμματος Αξιοποίησης Κρατικών Περιουσιακών Στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ, ΟΤΕ και μερίδιο 30% του ΔΑΑ"

117. Η Εγνατία Οδός Α.Ε. θα προκηρύξει διαγωνισμό για την κατασκευή και πλήρη εξοπλισμό των τριών σταθμών διοδίων (Βενέτικου, Θεσσαλονίκης και Αλιάκμονα), για τρεις σταθμούς (Ασπροβάλτα, Καβάλα και Στρυμονικό)."
Με πιο απλά λόγια:
  • Ο Τσίπρας υπέγραψε ήδη ΚΑΙ το "ξεπούλημα του νερού της Θεσσαλονίκης", απλώς τώρα το βάφτισαν "Πρόγραμμα Αξιοποίησης Κρατικών Περιουσιακών Στοιχείων"
  • Έρχονται άλλα 6 διόδια στην Εγνατία οδό, από τους ανθρώπους που έγιναν γνωστοί από το κίνημα "όχι στα διόδια".
Πηγή: makpress
Σχόλιο:
Πόσοι "χριστιανοί" (δημόσιοι υπάλληλοι) ψήφισαν Τσίπρα; Νομίζετε είναι λίγοι; 
Όχι.


Όταν για τον  "χριστιανό" προτεραιότητα είναι η ατομική του βόλεψη άσχετα αν καταντήσουμε αθεϊστικό κράτος, τότε πρέπει να προβληματιστούμε για το πρότυπο του "χριστιανού" που καλλιεργήθηκε επί δεκαετίες: 
Nα είναι καλός μαθητής, για να περάσει στο Πανεπιστήμιο, για να βρει μια εύκολη δουλειά στο δημόσιο όπου θα πληρώνεται χωρίς να κουράζεται πολύ  και ...
αν χρειαστεί θα ψηφίζει και άθεους για να μην χάσει τη βόλεψη του.

(Αντίστοιχα κάποιοι άλλοι ψηφίζουν τους μασόνους της ΝΔ, γιατί έχουν εκεί τα "κονέ" που θα βολέψουν τα παιδιά τους να "τακτοποιηθούν"..)
Να μας κλαίνε οι ρέγγες ..

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Σχόλια