Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Η σιωπηλή κατάληψη της χώρας και η αφομοίωση του Ελληνικού πληθυσμού!

Του Αθανασίου Καρανάσιου


Σε ραδιοφωνική εκπομπή ακούσαμε εχθές δηλώσεις από δημάρχους και αστυνομικούς διευθυντές ακριτικών νησιών (Κω, Λέσβο, Λέρο). Το (τρομακτικό) καθεστώς έχει ως εξής
● Σε καθημερινή βάση αποβιβάζονται πλέον 80-100 άτομα σε κάθε νησί, επειδή έχουν πληροφορηθεί, ότι στην Ελλάδα έχουν ανοίξει κυριολεκτικά τα σύνορα και σε συνδυασμό με την συνθήκη/ζώνη Σένγκεν (κατάργηση τελωνειακών ελέγχων) (1), στην οποία συμπράττει η Ελλάδα, αποτελούν ισχυρότατους πόλους έλξης μη νομίμων μεταναστών. Γίνεται μια τυπική καταγραφή στα κέντρα υποδοχής «hotspot» (2) , όπου φιλοξενούνται (όσοι προσωρινά το επιθυμούν) και τους παρέχονται χαρτιά, ότι μπορούν να κυκλοφορήσουν εντός της Ελλάδος πλην των νομών Θεσπρωτίας και Αχαΐας.
● Η απαγόρευση αυτή γίνεται λόγω του γνωστού κανονισμού ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ (3), διότι στους νομούς αυτούς βρίσκονται τα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Πάτρας, από όπου οι μη νόμιμοι μετανάστες, θα μπορούσαν να αναχωρήσουν προς άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Στην συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι και επιβιβάζονται στα πλοία της γραμμής (κυρίως) με κατεύθυνση τον Πειραιά.


● Δηλαδή καθημερινά, εισέρχονται στην Ελλάδα μέσω των Δωδεκανήσων αλλά και των συνόρων Αλεξανδρούπολης- Ορεστιάδας 1500-2000 άτομα. Σ αυτούς πρέπει να προστεθούν και όσοι άλλοι εισέρχονται σε άλλα σημεία των συνόρων με Βουλγαρία, Σκόπια και Αλβανία. Ως γνωστόν η διαχείριση των συνόρων γίνεται πλέον από την Frontex (4). Μιλάμε για ανεξέλεγκτη επέλαση ανθρώπων από κάθε γεωγραφική κατεύθυνση: από αφρικανικά, ασιατικά και ανατολικοευρωπαϊκά κράτη.


● Από άλλο ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, πληροφορούμαστε, ότι οι μετανάστες στοιβάζονται κατά δεκάδες σε δωμάτια γνωστών ή συγγενών τους, χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα και ζουν μαζί με τα τρωκτικά και τις κατσαρίδες σε άθλιες και εξόχως επικίνδυνες συνθήκες για τους ίδιους και την δημόσια υγεία.● Ο πραγματικός αριθμός των μη νομίμων μεταναστών στην χώρα μας είναι άγνωστος. Ανεπίσημα λέγεται, ότι μπορεί να είναι 3-4 εκατομμύρια (περίπου 400 μετανάστες ανά 1000 Έλληνες)! Η χώρα μας μετατρέπεται σε ένα απέραντο Hotspot, σε αποθήκη εκατομμυρίων πλέον μη νομίμων μεταναστών, με αυτονόητο τον άμεσο κίνδυνο φυλετικής συγχώνευσης και απώλειας κάθε στοιχείου Ελληνικότητας.


● Κατά συνέπεια δεν μπορεί κανείς, κυρίως η πολιτική ηγεσία, να κωφεύει και εθελοτυφλεί στο τρομακτικό αυτό ζήτημα, τόσο για τον γηγενή πληθυσμό, όσο και για τους ίδιους αυτούς εξαθλιωμένους ανθρώπους.


Τουλάχιστον θα πρέπει:


- Να αναθεωρηθεί/ανασταλεί μονομερώς ο κανονισμός ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ, όπως έπραξε η Ουγγαρία (5).


- Να αναληφθεί η πλήρης φύλαξη των συνόρων από τις Ελληνικές Αρχές.


- Να ενισχυθούν οι αστυνομικές-λιμενικές Αρχές της παραμεθορίου.


- Να γίνει ευρεία καμπάνια μέσω των τηλεοπτικών καναλιών για την δραματική οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και για τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στην χώρα, ώστε να αποθαρρύνεται η μετανάστευση κλπ. κλπ.

kyklwpas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.