Νέα φοβερή βεβήλωση του Ιερού Ναού των Ασωμάτων - Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα)


ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
«Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ»
Μεγάλη Παρασκευή 14/04/2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΤΥΠΟΥ
Τζιτζικώστας, Ζουράρις, Κουράκης, Αμανατίδης, Τσαρουχά κλπ. Οι περισσότερο τους ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ μέσα στον ορθόδοξο ναό .. Πηγή φωτογραφίας και βίντεο εδώ 
Την Ε’ Κυριακή των Νηστειών (02/04/2017) με την ανοχή του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης και με την παρουσία του Επισκόπου Αμορίου, ηγούμενου της Ι.Μ. των Βλατάδων και «τοποτηρητού» του Οικουμενικού Πατριάρχου στη Θεσσαλονίκη, έγινε στα πλαίσια διεθνούς συνεδρίου της UNESCO μουσική εκδήλωση στον αρχαιότερο Ναό της πόλεως.
Χωρίς ίχνος ντροπής οι τραγουδίστριες Ρεμπούτσικα και Πασπαλά, με συνοδεία δύο ανδρών, μετέτρεψαν τον πάνσεπτο Ναό σε ναόν ειδώλων. Με κραυγές και ουρλιαχτά και λικνιζόμενες, εδημιούργησαν ατμόσφαιρα βακχικών τελετών.
Η Ρεμπούτσικα παίζοντας βιολί και τρέχοντας στο κέντρο του Ναού προέτρεπε τους παρευρισκόμενους να τη συνοδεύσουν με χειροκροτήματα. Πολλοί μάλιστα από αυτούς εσηκώθησαν όρθιοι και λικνιζόμενοι εχειροκροτούσαν με «ενθουσιασμό».
Στην πρώτη σειρά καθισμάτων απελάμβανο τη βακχική τελετήν ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας, η Υπουργός Πολιτισμού, ηθοποιός Κονιόρδου, οι υφυπουργοί του αθέου Τσίπρα, Αμανατίδης, Τσαρουχά και Ζουράρις (υπέρμαχος των σοδομιτών). Την «εκλεκτή» παρέα συμπλήρωνε και ο Επίσκοπος Αμορίου που πέρυσι ελειτούργησε στον ιερό Ναό ενώ εφέτος απελάμβανε, χειροκροτώντας μάλιστα μετά χαράς μεγάλης, τη βδελυρή τελετή, αντιπροσωπεύοντας έτσι επαξίως τον προκαθήμενό του.
Ο Αμορίου θα χοροστατήσει την ερχομένη Παρασκευή στον εορτάζοντα ναόν της Ζωοδόχου Πηγής Θεσσαλονίκης του οποίου προΐσταται ο ηγούμενος της Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας, π. Βαρνάβας. Με αυτό τον τρόπο αμείβει η Μητρόπολη τους παραβάτες των Ιερών Κανόνων.
Κύριος υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, ο οποίος παραβαίνοντας θείους και ιερούς κανόνες αλλά και το ελληνικό σύνταγμα επιτρέπει με την πλήρη αδράνεια και αδιαφορία του, τη συνεχή βεβήλωση του αρχαιοτάτου αυτού Ναού των Βαλκανίων. Το Ναό που παραχώρησε στον άγιον Α(σ)χόλιο, Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης (379-384), ο Μέγας Θεοδόσιος.
«Εσκεμμένως» αγνοεί ο Μητροπολίτης ότι ο άπαξ ναός, εσαεί ναός και ότι όσοι βεβηλώνουν ναούς έχουν κακό τέλος, σύμφωνα με τον Άγιο Συμεών, το μυσταγωγό, Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης (1410-1429). 
ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
«Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ»
ΜΑΡΚΟΥ του ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ 1,
600-66 ΜΕΘΩΝΗ - ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΣ
Πηγή
Σχόλιο:
Για την συμφωνία "παράδοσης" του ναού του Αγίου Γεωργίου εκ μέρους του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου, γράψαμε εδώ και καιρό αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, δείτε πχ εδώ και εδώ). 
Δυστυχώς επαληθευόμαστε.
 
πηγη ο παιδαγωγος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις