Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Ανεπιθύμητος ο πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος στην Εορδαία ακόμη και για ''εγκαίνια σήραγγας'' !!!


Ο πατριάρχης, που εμπράκτως και δημοσίως καταπάτησε το κύρος των δεκάδων Αγίων Συνόδων και προσέβαλε την διδασκαλία των Αγίων Πατέρων που αναθεμάτισαν τον Παπισμό, που περιφρόνησε το μαρτύριο χιλιάδων Αγίων που αντιστάθηκαν στους παπικούς και θανατώθηκαν από αυτούς, έρχεται;... 

«Εχθροί του Θεού δεν είναι μόνο οι αιρετικοί, αλλά και όσοι κοινωνούν μαζί τους». 
 Άγιος Θεόδωρος Στουδίτης
ΟΧΙ στους επίσημους εργάτες της νοθείας της Πίστης.
«Να φεύγετε ολοταχώς από ιερείς που υπέκυψαν στην Λατινική υποταγή. 
Να μη συγκεντρώνεστε μαζί τους στην εκκλησία, ούτε να δέχεστε από τα χέρια τους καμία ευλογία. 
Διότι είναι καλύτερο να προσεύχεστε μόνοι στα σπίτια σας παρά να συνάγεσθε στην εκκλησία με τους Λατινόφρονες. Να μη προδίδετε κανένα από τα ορθά δόγματα τα οποία έχετε παραλάβει από παλιά». 
Άγιος Γερμανός
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Είναι σημαντικό να υπογραφεί το ψήφισμα της ομολογιακής ημερίδος κατά του Οικουμενισμού και της ψευδοσυνόδου της Κρήτης, για να καταδείξουμε σε όλους τους αιρετικούς οικουμενιστές, πως δεν συμπορευόμαστε μαζί τους πλέον, και δεν συν ευδοκούμε τα πονηρά τους έργα. 
Ως εκ τούτου ζητάμε την σύγκληση Ορθοδόξου Συνόδου για την καταδίκη όλων των κακοδοξιών της παναιρέσεωςτου Οικουμενισμού. 
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ:

ο παιδαγωγός

ΣΧΟΛΙΟ : Σχιζοφρενικὰ πράγματα! Ἀγωνιζόμαστε νὰ μὴν εἶναι παρών ὁ αἱρετικὸς κ. Βαρθολομαῖος σὲ πιθανὰ ἐγκαίνια κάποιας "σήραγγος", ἀλλὰ τὸ ὅτι εἶναι ΠΑΡΩΝ σὲ κάθε Ἀκολουθία διὰ τοῦ Μητροπολίτη, κάποιους δὲν τοὺς πειράζει! Οἱ Ἅγιοί μας, ὅμως, δὲν μιλοῦν τόσο γιὰ ἐγκαίνια σήραγγος, ὅσο γιὰ κοινωνία στὴν Ἐκκλησία μὲ αἱρετικούς! Ὅπως ἀκριβῶς μᾶς τὸ παρουσιάζουν καὶ οἱ «ὀρθόδοξοι πολίτες τῆς Ἐορδαίας»:
      «Να μη συγκεντρώνεστε μαζί τους στην εκκλησία»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.