ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ...ΤΣΙΜΟΥΔΙΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...

 
"ΘΑΒΟΥΝ" ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, Ή ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟ παραμύθι 'ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ', ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!! 
ΕΓΙΝΕ  "Κ Α Ρ Β Ο Υ Ν Ο"  ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ!
Ο κ.Αντώνιος Γκούσιος στο 'fbook' και το 'irafina.gr' δημοσιεύουν φωτογραφίες από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στην Νέα Μάκρη το οποίο προ ημερών, έγινε κάρβουνο από ..."άγνωστη αιτία"! 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, ότι το "άγνωστη αιτία", ή "πυρκαγιά από αναμμένο κερί" είναι η εύκολη, όσο και ψεύτικη δικαιολογία, για να καλυφτεί η ...(λαθρομεταναστευτική;) 
πραγματικότης. 
 
agia_kyriaki_kammeno
Μια πραγματικότητα που λέει, ότι οι φωτιές αυτές μόνον τυχαίες δεν είναι: μπαίνουν από λαθρομετανάστες-ισλαμιστές οι οποίοι προτιμούν μικρά εκκλησάκια, ή παρεκκλήσια, για να βγάλουν το μίσος τους κατά των χριστιανών, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί! 

agia_kyriaki_kammeno2
Δείτε ένα παλαιότερο δημοσίευμα http://1myblog.pblogs.gr/2012/11/mehri-edw-moysoylmanoi-metanastes-ekapsan-hristianikes-eikones.html
ενώ να αναφέρουμε και τα ξωκλήσια που έκαναν κάρβουνο λαθρομετανάστες στην Μυτιλήνη, πέρσι. 

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το γεγονός, ότι το 'ISIS' πλέον επιτίθεται κατά κόρον, το τελευταίο διάστημα σε χριστιανικές εκκλησίες. 
Πέραν από τον χριστιανικό ναό των κοπτών στην Αίγυπτο με τους δεκάδες νεκρούς, σημαιώστε την επίθεση στην ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά....

(ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;...)

Σχετική εικόνα
Προφανώς, κάποιοι δεν θέλουν να διαρρεύσει μία τέτοια είδηση, ότι δηλαδή ισλαμιστές ΚΑΙΝΕ χριστιανικές εκκλησίες εντός της Ελλάδος, διότι θα υπάρξουν παρενέργειες, αντιδράσεις και θα αυξηθεί ο φόβος μεταξύ των κατοίκων και ενδεχομένως να υπάρξουν φαινόμενα έντονης ξενοφοβίας! 

[ΠΗΓΗ : http://indobserver.blogspot.gr/2017/04/blog-post_409.html]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Σχόλια