Χαλέπι: Στους 70 έφτασαν οι νεκροί από την βομβιστική επίθεση σε αμάχους
Νέο φονικό στο Χαλέπι ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΑΜΑΧΩΝ

Τα ισλαμόσκυλα ξαναχτύπησαν!  Juan

Στους 70 έφτασαν οι νεκροί από την βομβιστική  επίθεση αυτοκτονίας ισλαμιστών εναντίον λεοφορείων που εκκένωναν αμάχους από τις πόλεις Fua και Kefraya.
Όπως αναφέρει το ρωσικό Sputnik επικαλούμενο πηγή από την Συρία ενώ το ίδιο υποστηρίζουνκαι τα συριακά ΜΜΕ: «Ο αριθμός των θυμάτων από την έκρηξη έχει φτάσει στους 70 ενώ οι τραυματίες είναι πάνω απο130. Ο ακριβής όμως αριθμός των θυμάτων είναι δύσκολο να υπολογιστεί καθώς υπάρχουν πολλά καμένα πτώματα» φέρεται να είπε α είπε η πηγή στο ρωσικό πρακτορείο.

H  έκρηξη έπληξε λεωφορεία στα περίχωρα του Χαλεπίου κι ενώ γίνεται προσπάθεια εφαρμογής συμφωνίας για ανταλλαγή κατοίκων, μεταξύ των ανταρτών και του στρατού της Συρίας, μεταδίδουν κρατικά ΜΜΕ και ακτιβιστές της αντιπολίτευσης.

Οπως έγινε γνωστό τα λεωφορεία μετέφεραν τους κατοίκους από δύο χωριά που εκκενώνονταν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν πολλοί νεκροί.

Η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι η αιματηρή έκρηξη έγινε από βομβιστή αυτοκτονίας που πυροδότησε παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο.

Τα λεωφορεία μετέφεραν σιίτες που είχαν εγκαταλείψει τις εστίες τους και υποστηρίζουν την συριακή κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής συμφωνίας ανταλλαγής κατοίκων με τους αντάρτες.
pronews

Σχόλια