Ν.Τ.Π. Δείτε τι έρχεται: ΚΛΑΔΕΨΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ! ...ΠΡΟΣΤΙΜΟ ...4.000$
(ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ, ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ, ΠΩΣ Η 'ΝΕΑ ΤΑΞΗ' ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΙΜΩΡΟΝΤΑΣ - ΚΑΙ! - ΜΕ ΕΠΩΔΥΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ...)
Κάθε δύο με τρία χρόνια, ο Eddie Sales καθαρίζει τις δαμασκηνιές και τις μυρτιές στην εκκλησία του, την Πρεσβυτεριανή Εκκλησία της Οδού Albemarle.
Αλλά αυτή τη χρονιά, η πόλη της Σάρλοτ, ανέφερε την εκκλησία για αντικανονικό κλάδεμα των δέντρων της.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΜΑΣΚΗΝΙΕΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΜΑΣΚΗΝΙΕΣ
"Κλαδεύουμε τα γιατί δεν θέλουμε να ανησυχούμε μήπως κρέμονται στον δρόμο", δήλωσε ο Sales, μέλος της εκκλησίας.
Στην εκκλησία επιβλήθηκε πρόστιμο 100 δολαρίων ανά κλάδο(!!!)  για ...‘υπερβολικό κλάδεμα’, με αποτέλεσμα το συνολικό πρόστιμο της παραβίασης να φτάσει στα 4.000 $ !...
«Απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα», είπε ο Sales. «Κλαδεύουμε τα δέντρα μας κάθε τρία χρόνια σε όλη την ιδιοκτησία μας, και αυτή είναι η πρώτη φορά που μας επιβάλλεται πρόστιμο."

Σχετική εικόνα

Το πρόστιμο θα εκπέσει, αν η εκκλησία αντικαταστήσει κάθε ένα από τα λάθος κλαδεμένα δέντρα, δήλωσε ο Tom Johnson, ανώτερος αστικός δασολόγου του Δήμου της Σάρλοτ.
"Όταν δεν έχουν κλαδευτεί καλά, τους ζητάμε να αντικατασταθούν," είπε ο Τζόνσον. «Εμείς το κάνουμε αυτό για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως επειδή πρόκειται να δημιουργήσουν μια επικίνδυνη κατάσταση κάτω στο δρόμο."
Ο Eddie Sales κοιτάζει μερικές από τις μυρτιές στην Οδό Albemarle.
Η πόλη της Charlotte είχε ένα διάταγμα για τα δέντρα από το 1978, και όταν τα δέντρα δεν κλαδεύονται σωστά, οι άνθρωποι μπορούν να επιβαρυνθούν με πρόστιμα, είπε ο Johnson.
«Ο σκοπός του διατάγματος για τα δέντρα είναι η προστασία των δέντρων», είπε ο Τζόνσον. "Η Charlotte ήταν πάντα γνωστή ως η πόλη των δέντρων. Όταν κόβουμε δέντρα, πρέπει να αντικαταστήσουμε αυτά τα δέντρα."
Τα άτομα που θα ήθελαν να κόψουν τα δέντρα τους, θα πρέπει να καλέσει τους δασολόγους της πόλεως να λαμβάνουν δωρεάν άδεια για την διεξαγωγή των εργασιών.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΥΡΤΙΕΣ
Οι δασοφύλακες στην συνέχεια θα συναντηθούν με το πρόσωπο που λαμβάνει την άδεια και θα δώσουν οδηγίες, για το πώς να τακτοποιήσουν κατάλληλα τα δέντρα τους, είπε ο Τζόνσον.
Σε ιδιωτική περιουσία, τα πρόστιμα βασίζονται στο μέγεθος του δέντρου που δεν κλαδεύεται σωστά. Για τα μικρά δέντρα όπως κερασιές ή μυρτιές, το πρόστιμο είναι 75 $ ανά δέντρο. Η υπερβολική κοπή μπορεί να αυξήσει το πρόστιμο έως $ 100 ανά κλαδί.
Για τα μεγάλα δέντρα, όπως βελανιδιές και σφεντάμια, το πρόστιμο είναι 150 $ ανά δέντρο!
Ο Sales είπε, ότι τα δέντρα που βρέθηκαν στην παράβαση στην εκκλησία πρέπει να κοπούν και να αντικατασταθούν με νέα δέντρα μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά η εκκλησία σχεδιάζει να ασκήσει έφεση. Ο Sales δεν ξέρει πόσο θα κόστιζε να αντικαταστήσουν τα δέντρα.
«Κλαδεύουμε αυτά τα δέντρα προς το συμφέρον της εκκλησίας", είπε οSales. «Αν κάναμε παράβαση, σίγουρα δεν το ξέραμε».

[Πηγή : http://www.conservativerefocus.com/blog5.php/2011/05/29/the-environmental-nazi-s-attack-large-nc-city-fines-small-church-100-per-branch-for-excessive-pruning/"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"]

Σχόλια