Tα ναρκωτικά του ISIS σε εργαστήριο στην Ελευσίνα!

  Kατασχέθηκαν πάνω από 600.000 χάπια 


«CΑPTAGON» ΤΟ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ «ΖΟΜΠΙ» ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ 

της Μαρίνας Νικολάκη
Εδώ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη περιοχή της Ελευσίνας, παρασκευαζόταν η ναρκωτική ουσία που λαμβάνουν οι φανατικοί ισλαμιστέςπροκειμένου να νιώθουν άτρωτοι και ανίκητοι. Πρώτη φορά συμβαίνει στη χώρα μας να εντοπίζεται τέτοιο οργανωμένο χημικό «εργαστήρι» ουσιών, οι οποίες να σημειωθεί ότι έχουν σημαντικές παρενέργειες για τον οργανισμό!
 
Οταν παίρνει κανείς το Captagon μπορεί να σκοτώνει δεκάδες συνανθρώπους του, διατηρώντας την παγερή γαλήνη, την οποία διέθεταν, κατά τις μαρτυρίες, οι δράστες των επιθέσεων σε όλο τον κόσμο αφού βρίσκοταν στην κατάλληλη εγκεφαλική κατάσταση! (Αυτήν που εξασφαλίζει όχι ο υποτιθέμενος θρησκευτικός ζήλος των τζιχαντιστών, αλλά η σύγχρονη ψυχοφαρμακολογία)
 
Ετσι εξηγείται και η ευκολία τους να αυτοκτονούν ή να κόβουν κεφάλια...
 
Αναλυτικά, κύκλωμα παρασκευής και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών Captagon που χρησιμοποιούνται για να «ντοπάρονται» οι τζιχαντιστές μαχητές του ISIS αποκάλυψε το ΣΔΟΕ σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία.
 
Μετά από παρακολούθηση αρκετών ημερών το ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Αστυνομία και το Λιμενικό εντόπισαν σε περιοχή μετά την Ελευσίνα το παρασκευαστήριο των χαπιών αυτών. Ειδικότερα εντόπισαν και κατάσχεσαν 635.000 χάπια Captagon, τα οποία αποθηκεύονταν σε ειδικές κρύπτες σε φορτηγό που κατασχέθηκε και αυτό στην ίδια περιοχή. 
 
Παράλληλα σε άλλη περιοχή κοντά σε Μεσόγεια εντοπίστηκε, επίσης ύστερα από παρακολούθηση, ταχύπλοο σκάφος το οποίο είχε μετασκευαστεί ειδικά ώστε να διαθέτει και αυτό κρύπτες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά των χαπιών εκτός της Ελλάδας σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.
 
Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν 4 άτομα, μεταξύ των οποίων δυο Έλληνες, ένας Τούρκος και ένας Αλβανός ενώ καταζητούνται και άλλοι οποίοι είχαν συμμετοχή στο κύκλωμα.
 
Η αξία των κατασχεθέντων συνθετικών ναρκωτικών υπολογίζεται στο ποσό των 10.000.000 €.
 
Το κύκλωμα παρασκεύαζε τα χάπια σε εργαστήριο στην Αττική, στο οποίο έχουν πραγματοποιήσει έφοδο οι διωκτικές Αρχές.
 
Το συγκεκριμένο ναρκωτικό χρησιμοποιείται από τους τζιχαντιστές για να πολλαπλασιάσει την ενέργειά τους. 
 
Φορτίο με «χάπια των τζιχαντιστών» είχε κατασχεθεί από το ΣΔΟΕ και τον περασμένο Ιούνιο.
 
Ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το 2010 το ένα τρίτο της παγκόσμιας παραγωγής καταναλώθηκε στη Μέση Ανατολή.
 
Οι αυτόπτες μάρτυρες επιμένουν ότι οι αυτουργοί των μακελειών ήταν ατάραχοι «σαν ζόμπι” – και η ανακάλυψη συρίγγων στο δωμάτιο ξενοδοχείου της Alfortville όπου είχε καταλύσει ο εκ των δραστών των επιθέσεων Salah Abdeslam ενδεχομένως δίνει την εξήγηση. Εναπόκειται στη χημική ανάλυση να καθορίσει αν τα «σύνεργα” του Abdeslam χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή εκρηκτικών υλών ή την κατανάλωση ψυχοτρόπων ουσιών – όμως ο γαλλικός Τύπος ήδη στρέφει το ενδιαφέρον του στον μυστικό μεγάλο πρωταγωνιστή του συριακού εμφυλίου πολέμου και της οικοδόμησης του Ισλαμικού Κράτους: το Captagon.
 
Πρόκειται για μία συνθετική αμφεταμίνη, η οποία πρωτοχρησιμοποιήθηκε την δεκαετία του ’60 για την θεραπεία της ναρκοληψίας και του συνδρόμου ελλειματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, αλλά εγκαταλείφθηκε στη συνέχεια λόγω των παρενεργειών και του εξαιρετικά εθιστικού της χαρακτήρα. Στη Μέση Ανατολή, ωστόσο, και δη στη Σαουδική Αραβία (η οποία, κατά το πρακτορείο Reuters κατανάλωνε το 2010 το ένα τρίτο της παγκόσμιας παραγωγής, ήτοι επτά τόνους), εξακολούθησε να γνωρίζει μεγάλη διάδοση ως ψυχοτρόπο – μέχρι που κατέστη το αγαπημένο χάπι όλων των εμπολέμων, ακόμη και των αμάχων, της Συρίας.
 
Η υδροχλωρική φαινετυλλίνη, που έγινε περισσότερο γνωστή με την εμπορική ονομασία Captagon, αναλύεται στον οργανισμό σε θεοφυλλίνη και αμφεταμίνη και χαρίζει στους χρήστες της ένα αίσθημα μεγάλης ευφορίας, αν όχι παντοδυναμίας, καθώς και εντυπωσιακή αντοχή στον πόνο, την πείνα και την έλλειψη ύπνου. Στα συμφραζόμενα της Συρίας, αυτό εξασφαλίζει μαχητές παράτολμους και αφοσιωμένους, ενώ οι συριακές αρχές έχουν ασκηθεί στο να αναμένουν τουλάχιστον 48 ώρες πριν υποβάλλουν τους αιχμαλώτους τους στις (κάθε άλλο παρά ήπιες) ανακριτικές τους μεθόδους, οι οποίες, όσο διαρκεί η επήρεια του Captagon δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.
 
Το Captagon είναι φτηνό (κοστίζει λιγότερο από 20 δολάρια το κάθε χάπι) και εύκολο στην παρασκευή του. Όμως ο συνολικός ετήσιος τζίρος της εμπορίας του υπολογίζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια – και η σχέση των τζιχαντιστών με την φαινετυλλίνη δεν εξαντλείται στην «ιδία χρήση”. Εκτιμάται ότι τα έσοδα από την πώληση Captagon ανά την περιοχή αποτελούν σημαντική πηγή για την αγορά οπλισμού από τους τζιχαντιστές.
 
 
Ακόμη και ο Seifeddine Rezgui, ο Τυνήσιος που τον περασμένο Ιούνιο σκότωσε 38 ανθρώπους στο θέρετρο της Σους, φέρεται να είχε καταναλώσει Captagon πριν αναλάβει την φονική αποστολή του.
 

pronews

Σχόλια