Γιατι κανατε περα τον Αγιωτατο επισκοπο ΑΡΤΕΜΙΟ;Σεβαστοι Νεοαποτειχισμενοι Πατερες της ημεριδας του Ωραιοκαστρου, αλλα και σεις οι Παλαιοαποτειχισμενοι, γιατι κανατε περα αυτον τον Αγιωτατο επισκοπο ΑΡΤΕΜΙΟ, που διωχθηκε και διωκεται για την Πιστι του Κυριου;
Γιατι;
Σας τιθεται το ερωτημα και οφειλετε να απαντησετε.
Ακομα και αν παραδεχθουμε οτι εκαμε καποια υπερβασι (για το ζητημα των χωρεπισκοπων  που σηκωνει πολυ συζητησι το ζητημα, στη σημερινη εποχη της φοβερης εξαπλωσης της Σατανικης Παναιρεσης του Οικουμενισμου) αυτο νομιζουμε ειναι ζητημα θεραπευσιμο και ου προς θανατον και χρειαζεται απο την πλευρα σας να καμετε την δικη σας παρεκκλισι.
Ειναι κριμα παντως που, απο μια τετοια μοναδικη στην ιστορια εκδηλωσι, να απουσιαζει ο πρωτος Ομολογητης Επισκοπος που εδω και πολλα χρονια καταταλαιπωρειται,
οσον ουδεις αλλος για την Ορθοδοξη Πιστι απο τους Αναισχυντους Οικουμενιστες Πανθρησκειαστες της Σερβικης ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

Στη συνεχεια δημοσιευουμε επιστολη του πατρος Γεωργιου Μεταλληνου για να ελεγχθειτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, για την ασυγχωρητη αυτη παραλειψι σας.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ


ΕΝΑΝΤΙΟΝ 
ΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΟΣ
Εχω μελετήσει και εχω διαπιστώσει ότι πρόκειται περί εγκλήματος εναντίον ενός Ορθοδόξου πατρός που αποδεικνύει ότι ο π. Αρτέμιος Ραντοσλάγιεβιτς είναι πραγματικά Πατερικός και επειδή είναι Πατερικός και στηρίζει την Ορθόδοξη Πίστι και Παράδοσι γι’ αυτό το λόγο και πολεμείται.

Ο Οικουμενισμός είναι από πίσω.

Και όταν ο όσιος πατήρ Ιουστίνος Πόποβιτς εδιώκετο και ήταν έγκλειστος στη Μονή Τσέλιε, κάποια πνευματικά του παιδιά - το λέγω με μεγάλη λύπη - φαίνεται ότι δεν ήσαν κοντά του( ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ο π. Γεωργιος εννοει τους υποκριτικους συμμοριτες Μπουλοβιτς, Γιεφτις και Ραντοβιτς) αλλά ήσαν κοντά σε άλλους παράγοντες, όπως αποδεικνύουν σήμερα οι παπικες συναναστροφές, οι τελετές, αρτοκλασίες και άλλες μυστηριοειδείς πράξεις, ευτυχως δεν είναι μυστήρια ακόμα, αλλά πράξεις με παπικους επισκόπους κλπ 
Δεν είναι πάθος και μίσος αυτό που λέμε αλλά είναι αγάπη και πόνος για το έργο των Αγίων Πατέρων μας.
Αγαπάμε όλους όπως αγαπάμε τους ασθενείς αλλά όχι την αρρωστεια.

Αντί λοιπόν να βοηθούμε τους ανθρώπους αυτούς να βρούν το δρόμο της Αληθείας, που δεν είναι η Ορθοδοξία η δική μου, προς Θεού, εγώ είμαι χειρότερος πάντων και το πιστεύω δόξα τω Θεώ, αλλά είναι η Ορθοδοξία των Αγίων μας, της Θεοτόκου, του προστάτου μου από τα παιδικά μου χρόνια του αγίου Σπυρίδωνος, του αγίου Γερασίμου, αυτή  είναι Ορθόδοξια.

Αν δεν βρεθούν όλοι εκείνοι, ένωσι και ενότητα δεν μπορεί να υπάρξη.

Για όλα αυτά διώκεται για την Ορθοδοξία του ο π. Αρτέμιος και όλα τα αλλα είναι μωρίες και συκοφαντίες και κατάχρησι δεν εκανε ο καλόγηρος π. Αρτέμιος για να φάη και να πιή και να κλέψη.

Και από την άλλη πλευρά που πρέπει να τονίσω διώκονται διότι είναι ο πρωτος και μόνος αυτή τη στιγμή Σέρβος επίσκοπος ο οποίος υπέγραψε την Ομολογία Πίστεως κατά της Παναιρεσης του Οικουμενισμού.

Όπως εδώ ο άγιος Πειραιώς, ο αγιος Αιτωλοακαρνανίας, ο Κυθηρων, καποιος άλλος συνάδελφος τους που μετα ανήρεσε την υπογραφή του, ο Θεός να τον φωτίση να επιστρέψη, και ξέρετε ξαπλώθηκε η Ομολογία Πίστεως στη Ρουμανία, με έχουν καλέσει και με καλούν πάλι τώρα για συνέδρια κλπ κυρίως για ομιλίες μαζί με τον κ.Τσελεγγιδη, με τον π. Θεόδωριο Ζήση, οπότε βλέπετε ότι ο λόγος του Θεού ου δέδεται.

Αυτός είναι ο λόγος, μάλλον ο διπλός λόγος που διώκεται ο πατήρ Αρτέμιος και ας ευχόμεθα ολοι να τον βοηθησουμε και ο Θεός να τον βοηθήση αλλα και εμείς να τον συμπαριστάμεθα  διότι βοηθώντας τον π. Αρτέμιο βοηθούμε ην Ορθοδοξία εν Σερβία.
πηγή ομολογία

Σχόλια