ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ & Ένταση στο Πελόπιο (Ηλείας) για τους λαθρομετανάστες! (Που θέλει η τοπική Μητρόπολις να τους βάλει σε ....γηροκομείο!!!!)Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΛΟΠΙΟ

(ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΣ ...ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ!
ΑΠΟ πότε "προσφέρονται" ΚΑΙ τα Γηροκομεία στους λαθρομετανάστες;)
Ένταση μεγάλη και επεισόδια που πήραν διαστάσεις είχε η "ενημέρωση", που έγινε στο πλαίσιο γενικής συνελεύσεως στο Πελόπιο για την φιλοξενία "προσφύγων", στο Γηροκομείο Πελοπίου! (ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, "ΞΕΒΡΑΣΕ" Η ΘΑΛΑΣΣΑ....)

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημερώσεως, οι κάτοικοι ήρθαν στα χέρια (!) με τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτου Ηλείας που παραβρέθηκε για να τους ενημερώσει... (Μάλλον "άρπαξε" κάτι "ψιλές" πρίν τον φυγαδεύσουν...)
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΛΟΠΙΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΛΟΠΙΟ

Ο εκπρόσωπος έφυγε αναγκαστικά λόγω της εντάσεως που προκλήθηκε. Οι αντιδράσεις είναι τεράστιες από το σύνολο των κατοίκων, που έδωσαν βροντερό παρόν στη συνέλευση μαζί με τους τοπικούς φορείς. Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις και κατά του Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού...


[ΙΔΟΥ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟ.ΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ...
«Τις τελευταίες ημέρες οι δημότες της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και όχι μόνο, έχουν επιδείξει αντανακλαστικά ανθρωπισμού και αλληλεγγύης προς τους 87 πρόσφυγες και μετανάστες (μεταξύ των οποίων βρίσκονται και ανήλικα παιδιά), που φιλοξενούνται προσωρινά (;;;;;;;;;;;;;;;) στο Νομό μας. 

Μέσα σε αυτήν την τραγική συγκυρία που χτύπησε και την πόρτα μας θεωρούμε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδόσουμε τις τεράστιες ευθύνες που φέρει η Κυβέρνηση ως προς την ανεξέλεγκτη διάσταση που έχει λάβει το μεταναστευτικό στη Χώρα μας, αλλά και ως προς την παντελή έλλειψη δομών για την ανθρώπινη φιλοξενία αυτών των ταλαιπωρημένων ανθρώπων. 

Ως ΝΟ.ΔΕ Μεσσηνίας θεωρούμε πως σε μία τέτοια κατάσταση η αλληλεγγύη είναι επιβεβλημένη τόσο ως κοινωνική όσο και ως πολιτική στάση. 
Γι’ αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας να συνδράμουν στο εγχείρημα της συγκέντρωσης διαφόρων ειδών βοήθειας στα γραφεία της ΝΟ.ΔΕ Μεσσηνίας, οδός Αριστομένους 41 (Καθημερινά από τις 9,00-13.00):
– Έτοιμα συσκευασμένα τρόφιμα
– Μπουκαλάκια νερού
– Ρούχα
– Κουβέρτες- κλινοσκεπάσματα
– Παιχνίδια για τα παιδιά»]

...ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΤΡΑΒΟΥΝ" ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΙΔΙΩΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ...
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Σχόλια