Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

439 ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

  Δέν έχετε ξαναδεί αυτές τις φωτογραφίες!

Σχετική εικόνα
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΥΗΤΟΥΣ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ, ΚΑΘΑΡΩΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ (ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ) ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΙΓΟΥΣ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟ-ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ....
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΧΩΣ "ΔΥΣΚΟΛΕΣ" ΗΜΕΡΕΣ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

(ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ...)
Οι ισχυρισμοί ενός άνδρα στο διαδίκτυο, ότι είναι πρώην μέλος των 'Ιλλουμινάτι', όπως και οι «αποκαλύψεις» του σχετικά με τη μυστική αδελφότητα, έχουν κινήσει το ενδιαφέρον των οπαδών θεωριών συνωμοσίας παγκοσμίως.

Ο ανώνυμος, υποτίθεται πρώην Ιλλουμινάτι ισχυρίζεται, ότι υπήρξε επί 47 χρόνια (!) μέλος της οργανώσεως και ότι ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος.Σχετική εικόνα
OI "ΠΟΡΤΕΣ" ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ... KΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ...["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Σχετική εικόνα
Η EIΣΟΔΟΣ ΜΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΒΑΣΕΩΣ... ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ & ΤΥΠΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΣ ONTΩΣ "ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ"...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Ο ίδιος εξηγεί, ότι θέλει να αποκαλύψει τα πάντα για τους Ιλλουμινάτι, επειδή απλά δεν αντέχει άλλο να τα κρατά μυστικά.
Η ανάρτησή του δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο 'Anonymousmags.com.'

Σχετική εικόνα
Εκεί διηγείται ότι, όταν ήταν 19 ετών είχε ήδη καταφέρει να αποκτήσει οικονομική άνεση.
Μέσω γνωριμιών από φίλους του είχε κάνει πετυχημένες επενδύσεις, στο χρηματιστήριο, ενώ είχε εμπλακεί σε «παρασκηνιακές» συμφωνίες και είχε καταφέρει να βγάλει αρκετά χρήματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για UNDERGROUND BASES
Το 1964 πήγε να σπουδάσει στο Χάρβαρντ, όπου παράλληλα με τις σπουδές του, συνέχιζε να πλουτίζει και να αποκτά μεγάλη επιρροή στην πανεπιστημιακή ζωή με την συμμετοχή του σε λέσχες και οργανώσεις...

Σχετική εικόνα
«Ένα βράδυ, όπως επέστρεφα στο φοιτητικό μου δωμάτιο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με πλησίασαν δύο άνδρες που φορούσαν μαύρα κοστούμια. 
Αυτό που πρώτα σκέφτηκα, ήταν ότι σκόπευαν να με ερωτήσουν για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, επειδή κάποιες δεν ήταν και εντελώς νόμιμες. 
Μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω, όπως και έκανα, στο υπόγειο ενός διώροφου κτιρίου, μόλις δύο δρόμους πιο πέρα από το φοιτητικό μου δωμάτιο».

Αποτέλεσμα εικόνας για UNDERGROUND BASES
ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ!!!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
«Εκεί με κάθισαν σε ένα τραπέζι και με ερώτησαν εά
ν επιθυμούσα να κάνω μια συμφωνία μαζί τους. Δεν μου είπαν τι συμφωνία ήθελαν να κάνουν, απλώς με ρώτησαν εάν ήθελα να κάνω συμφωνία μαζί τους».


Αποτέλεσμα εικόνας για UNDERGROUND BASES
OI (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ) NTAΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΝΕΦΟΔΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ
ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
«Μισοσυμφώνησα και τότε εμφανίστηκε μπροστά μου ο πιο μεγαλόσωμος άνδρας που είχα δει ποτέ στη ζωή μου», γράφει ο Ανώνυμος.
«Υπήρξα μέλος των Ιλλουμινάτι επί 47 χρόνια. Με στρατολόγησαν τότε, όταν ήμουν 19 ετών».

Σχετική εικόνα
Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ, ΑΦΟΡΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΝΑ
ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ)
ΚΑΤΑΔΙΩΚΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ 'ΜΙΓΚ'.
Στην συνέχεια ισχυρίζεται, ότι οι πληροφορίες που σκοπεύει να ξεδιπλώσει είναι πολύ αποκαλυπτικές και επικίνδυνες...

Σχετική εικόνα
«Είμαι ένας από τους 7 ανθρώπους στην ιστορία των 'Ιλλουμινάτι', που μυήθηκαν στο τελετουργικό της «Αναχωρήσεως». Έμαθα ό,τι ήταν ανάγκη να μάθω όταν μου αποκαλύφθηκαν πράγματα τον Ιούνιο του 2010. Επί χρόνια ήμουν απόλυτα τυπικός με τις πεποιθήσεις, τα κίνητρα και τις δράσεις των Ιλλουμινάτι. 
Αλλά τον τελευταίο καιρό όλα αυτά ήταν πάρα πολλά για να τα αντέξω και έπρεπε να ακυρώσω το ιερό μου συμβόλαιο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για UNDERGROUND BASES
«Σκοπός μου είναι να αποκαλύψω τα πάντα για τους 'Ιλλουμινάτι'. Πώς γίνεσαι μέλος, ποιος είναι ο σκοπός της οργανώσεως, τι κάνει η οργάνωση και ποια είναι τα μελλοντικά τους σχέδια».

Σχετική εικόνα
«Ο Μπάρακ Ομπάμα δεν είναι μέλος των Ιλλουμινάτι, είναι κάτι πολύ, πολύ χειρότερο. Οι νέες διαστημικές πτήσεις [σ.σ. προφανώς εννοεί τον διαστημικό τουρισμό] δεν είναι τόσο για διασκέδαση όσο φαίνονται, είναι εργαλείο των Ιλλουμινάτι. Το Ντένβερ του Κολοράντο είναι ένας διαβολικός τόπος. Οι εξωγήϊνοι είναι λίγο διαφορετικοί από όσα υποθέτουμε».

Αποτέλεσμα εικόνας για UNDERGROUND BASES
Υπόγειες βάσεις και καταφύγια
«Το πρώτο θέμα που θα ήθελα να συζητήσω αφορά τα υπόγεια καταφύγια. 
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 57 υπόγειες βάσεις και καταφύγια στις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι σε λειτουργία για διάφορους σκοπούς. Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν 439 καταφύγια»!

Σχετική εικόνα
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΙ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ,
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ,,,["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
«Όλες αυτές οι βάσεις και τα καταφύγια, ελέγχονται και λειτουργούν από τους Ιλλουμινάτι. Το μεγαλύτερο υπόγειο καταφύγιο βρίσκεται στο Σάν Πάολο, στην Βραζιλία. 
Αυτό το καταφύγιο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5.000 ανθρώπους, για μια περίοδο μέχρι δέκα χρόνια! 

Σχετική εικόνα
Προσωπικά το έχω επισκεφθεί και είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι ο καθένας μπορεί να φανταστεί. Αυτό το καταφύγιο προορίζεται για το τέλος των καιρών, τις έσχατες ημέρες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για UNDERGROUND MILITARY BASES
ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ, ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ! ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΡΑΙΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ"... ΠΟΥ
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ...

["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

5.000 από τους πλουσιότερους, εξυπνότερους και πλέον ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου, θα έχουν ασφαλές καταφύγιο σε αυτή την υπόγεια βάση σε περίπτωση παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου, φυσικής καταστροφής, ή οποιασδήποτε άλλης παγκόσμιας καταστροφής»...

Αποτέλεσμα εικόνας για UNDERGROUND BASES
AΛΗΘΙΝΑ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ "ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ". ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ
ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ 'ΠΟΝΤΙΚΑ'...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
«Μην μπερδεύεστε. Πολλά άλλα καταφύγια έχουν τη δυνατότητα να στεγάσουν μεγάλους αριθμούς ανθρώπων για μεγάλη χρονική περίοδο, αλλά κανένα άλλο καταφύγιο δεν είναι τόσο μεγάλο και καλά εξοπλισμένο όσο αυτό».

Σχετική εικόνα

«Σε περίπτωση Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, όλοι οι ηγέτες του κόσμου θα βρουν εκεί καταφύγιο. Οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη θα καταφύγουν επίσης εκεί. 

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα
Άνθρωποι όπως ο Μπιλ Γκέϊτς, ο Γουόρεν Μπάφετ, οι κροίσοι του πετρελαίου. 
Ωστόσο, οι πετρελαϊκοί μεγιστάνες θα ...δολοφονηθούν, ενώ θα βρίσκονται στο καταφύγιο για να μπορέσει στην συνέχεια η Νέα Τάξη Πραγμάτων να ελέγξει τη Μέση Ανατολή»!

Αποτέλεσμα εικόνας για UNDERGROUND BASES
OΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ! ΟΙ "ΑΛΛΟΙ", ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ,
ΤΟΥΡΚΙΚΑ 'ΣΗΡΙΑΛΣ' ΚΑΙ  ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
Αποτέλεσμα εικόνας για UNDERGROUND BASES
AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΓΡΑΦΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ" ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
«Δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό, αλλά από τα 439 καταφύγια που υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη, θα μπορούσα να πω, ότι περίπου τα 275 είναι κατασκευασμένα για κατοικίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για UNDERGROUND BASES
ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ, AΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ & ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ,  ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ"ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ" ΡΟΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ!
ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΓΙΕΣ, ΑΛΛΑ "ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΑΓΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ!
ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
Εγώ ο ίδιος έχω μείνει σε ένα τέτοιο υπόγειο καταφύγιο στην Κίνα, τη δεκαετία του 1990. Είναι πολύ ωραίο, πολύ χλιδάτο. 
Σαν να μένεις σε πεντάστερο ξενοδοχείο»...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πολύ μην γράφετε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια διότι θα διαγράφονται.