Οι ΛΑΘΡΟ σε ξενοδοχείο πολυτελείας
Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή


Πριν λίγο ενημερώθηκα από αναγνώστη των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ροδο, με τους λαθροεισβολείς, καθώς και για τις νέες... αφίξεις των ΛΑΘΡΟ.Σύμφωνα και με το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ", τα... καημενούλια μου, περνούν δύσκολα στα "παλιά σφαγεία" και κατ΄την προσωπική μου άποψη, δεδομένου ότι και στις ασιατικές χώρες τους έμεναν σε... πολυτελή ξενοδοχεία, δεν ήταν δυνατόν να παραταθεί η διαμονή τους σε χωρους που δεν είναι για την... προσωπικότητά τους.


Έτσι, μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό της Ύπατης Αρμοστίας, μεταφέρθηκαν σε ... γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου.


Βεβαια στην εφημερίδα, δεν υπάρχουν φωτογραφίες του ξενοδοχείου, αλλά να είναι καλά οι αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, που φρόντισαν να μ' εφοδιάσουν και μ' αυτές...

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι... "αγαλίαση" ένοιωσα, όταν είδα σε τι... ομορφιές θα μένουν πλέον οι... αυριανοί πολίτες της Ελλάδας... αυτοί που θα έχουν δικαίωμα ιθαγένειας, ψήφου στις ελογές, δωρεάν οικίας, ρεύματος (πλήρωνε ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΓΙΑ), τηλεφωνημάτων (ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΓΙΑ), και επιδόματος, αντάξιου της.. κουλτούρας τους...(ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΓΙΑ)
Άλλωστε, τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και μεταξωτούς κ@λους...
Λαθος το εγραψα... οι μεταξωτοί κ@λοι έχουν απαιτήσεις κατά την μονιμη διαμονή στην Ελλάδα...απαιτούν μεταξωτά σεντόνια...
Ιθαγένεια, θα αποκτήσουν... οι άνθρωποι...


Για την φοιτηση των παιδιών τους στα ελληνικά σχολεία των υποβαθμισμένων περιοχών, θα πληρωνει ο συνήθης ΜΑΛΑΚΑΣ... Ο ΡΑΓΙΑΣ.
Για την παροχή ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, Ο ΡΑΓΙΑΣ.


Και για τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ο μήνας έχει... 9!... αφού είμαστε 10.000.000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

Να μην ξεχάσω να σας πω, πως τους παλιούς χώρους που έμεναν οι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, επισκέφθηκε και η εισαγγελέας του αρείου πάγου, κ. Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας... δεν έμεινε ευχαριστημένη από την διαμονή των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

Προφανώς είναι απόλυτα ικανοποιημένη η κυρία εισαγγελεύς, από τους δεκάδες χιλιάδες ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Τι ευγένια ψυχής! Τι μεγαλείο ψυχής, για τους ταλαίπωρους τους... ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, για τους οποίους είναι γνωστόν, πως μόνο το 3% είναι πρόσφυγες. 
Το 97% συμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.


Οφείλουμε ένα ΜΠΡΑΒΟ στην κυρια εισαγγελέα του αρείου πάγου, που ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

Καμαρώστε το ξενοδοχείο των ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ... και τις λοιπές ειδήσεις των νέων εισροών ΛΑΘΡΟ.

Ένα... ουράνιο τόξο για τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ!Υ.Γ. Ο ίδιος ο Μουζάλας έχει παραδεχθεί δημόσια,  πως ΜΟΝΟ ΤΟ 3% ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.


Και μην ξεχνάμε πως και στην ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΙΑ, συνδράμει η Ελλάδα... δηλαδή οι έλληνες φορολογούμενοι πολίτες...

ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΡΑΓΙΑΔΑΚΟ.
attika  nea


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις